1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti 21 º

News

CNADNR plăteşte 1,3 milioane de lei plus TVA pentru servicii de cadastru

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) plăteşte 1,3 milioane lei, fără TVA, pentru servicii de cadastru, potrivit unui anunţ de atribuire publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

10 apr, 2015 | ECONOMICA.net

Contractul a fost atribuit Asocierii Prometer M&G SRL - Black Light SRL (Prometer M&G SRL - lider de asociere) în data de 8 aprilie 2015. CNADNR a primit opt oferte, din care au fost admise două.

'Scopul acestui contract este de a realiza întocmirea documentaţiei tehnice în vederea dobândirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare executării lucrărilor de construcţie ale obiectivului 'Autostrada Sebeş Turda, km 0+000 - km 70+000' - Lot 1, Lot 2, Lot 3, Lot 4, pe raza unităţilor administrativ teritoriale ale localităţilor Sebeş, Alba Iulia, Ciugud, Sîntimbru, Galda de Jos, Teiuş, Aiud, Rădeşti, Miraslău, Unirea din judeţul Alba respectiv Moldoveneşti, Mihai Viteazu şi Călăraşi din judeţul Cluj', se menţionează în anunţ.

CNADNR are ca responsabilităţi administrarea, exploatarea, întreţinerea, modernizarea şi dezvoltarea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi de pe teritoriul României. Capitalul social al CNADNR este de 16,37 milioane lei.

Lungimea reţelei de drumuri din România este de 198.589 kilometri, dintre care CNADNR are în administrare 262,9 kilometri de autostradă şi 15.934 kilometri de drumuri naţionale.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO