1EUR = 4.7415 RON | Bucureşti 21 º

Companii

CNAIR a atribuit Teo Trans Consulting contracte de aproape 370 milioane de lei pentru lucrări de întreţinere a drumurilor

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit firmei de construcţii Teo Trans Consulting contracte de 369,94 milioane de lei (79,3 milioane de euro), fără TVA, pentru lucrări de întreţinere curentă, pe timp de vară, a drumurilor, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

18 noi, 2018 | News.ro

Teo Trans Consulting, cu sediul în Bucureşti, avea, la finalul anului trecut, 4 angajaţi, iar veniturile totale înregistrate în 2017 au fost de 22,9 milioane de lei (5 milioane de euro), potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor.

La Teo Trans Consulting ar fi acţionari fratele şi mama lui Theodor Răzvan Emil Teodorescu, fost director al Direcţiei de Achiziţii din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), potrivit presei.

Contractele sunt împărţite pe mai multe loturi astfel: lot 1 - Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti, lot 2 - DRDP Craiova, lot 3 - DRDP Timişoara, lot 4 - DRDP Cluj, lot 5 - DRDP Braşov, lot 6 - DRDP Iaşi, lot 7 - DRDP Constanţa. Citeşte mai multe pe News.ro. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO