1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 23 º

Companii

CNAIR a atribuit UTI un contract de 2,6 milioane euro pentru a realiza un sistem de monitorizare video în zona punctelor de trecere a frontierei

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit un contract de 11,7 milioane lei (2,6 milioane euro), cu TVA, companiei UTI Servicii şi Mentenanţă, parte din Grupul UTI, pentru a realiza şi monta un sistem de monitorizare video a vehiculelor în zona punctelor de trecere a frontierei, potrivit unui anunţ publicat joi pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

05 oct, 2017 | News.ro

Acordul vizează efectuarea de "lucrări de execuţie şi montaj penru realizarea sistemului de monitorizare video a vehiculelor în zona punctelor de trecere a frontierei amplasate pe drumurile naţionale".

Conforma contratului, compania s-a angajat să efectueze inclusiv furnizarea, montarea şi configurarea echipamentelor hardware şi licenţelor software.

Contractul, care a fost atribuit prin licitaţie deschisă pe criteriul preţului cel mai scăzut, poate fi subcontractat în proporţie de 75%. Oferta UTI a fost acceptată din alte patru oferte admise.

"Procent de subcontractare 75%, din care: - 64% UTI Grup SA pentru livrare echipamente, servicii de proiectare, servicii de instalare, configurare, punere în funcţiune şi şcolarizare, servicii de mentenanţă; - 21% S.C. Girod Semnalizare Rutieră SRL pentru proiectare de specialitate pentru structurile metalice aferente punctelor de control din obiective (stâlpi, console, parapeţi, etc)", se arată în anunţ

Grupul UTI este controlat de omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu. În decembrie 2015, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei au dispus trimiterea în judecată a fostului primar al Iaşului, Gheorghe Nichita, şi a preşedintelui grupului UTI, Tiberiu Urdăreanu, într-un dosar în care Nichita este judecat pentru luare de mită.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO