1EUR = 4.8319 RON | Bucureşti 36 º

Companii

CNAIR a lansat licitaţia pentru conectarea Centurii Oradei la Autostrada Transilvania, contract de peste 500 milioane de lei

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat joi, 30 ianuarie, licitație pentru legătura Centura Oradea – Autostrada Transilvania (A3). Valorea estimată a lucrărilor de proiectare și construcție este de 546 milioane de lei, acestea urmând să fie finalizate în 30 de luni.

30 ian, 2020 | | ECONOMICA.net

Obiectul contractului scos joi la licitație de către CNAIR este proiectarea și executia lucrărilor pentru Legătura Centura Oradea – A3, drum ce va avea aproape 19 kilometri.

Durata contractului este de 90 luni și cuprinde: 6 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor. Durata contractului de lucrări poate varia în funcție de perioada de garanție a lucrărilor ofertată de operatorul economic desemnat câștigător.

Proiectul va fi finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare – POIM. Valoarea estimată a contractului este de 546,39 milioane de lei, fără TVA.

Firmele interesate sunt așteptate să depună oferte până pe 3 aprilie 2020, potrivit datelor din platforma de achiziții publice SICAP.

Anul acesta ar urma să fie deschis circulației mini-lotul de autostradă Biharia – Borș de la granița cu Ungaria.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO