1EUR = 4.8641 RON | Bucureşti 30 º

Companii

CNAIR a reluat licitația pentru reabilitarea podurilor de la Fetești și Cernavodă

Compania Națională de Administrare a Infrastructuii Rutiere (CNAIR) a anunțat luni că a fost reluată procedura de achiziție publică privind “Realizarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2, la km 149+680 (Lot 1)” și “Realizarea lucrărilor de reabilitare a Podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, la km 157+600 (Lot 2)”, procedură de achiziție suspendată în noiembrie 2019, informează instituția prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

27 iul, 2020 | ECONOMICA.net

Termenul limită de depunere a ofertelor este 07.08.2020.

Cele două poduri în lungime de 2,6 kilometri, de la Borcea și Cernavodă, sunt o parte importantă a Coridorului IV Pan-European care traversează România de la Vest la Est.  Lucrările cu un grad ridicat de complexitate vor fi executate pentru prima oară după 38 de ani, perioadă în care aceste poduri nu au suferit nici un fel de lucrări de reparații semnificative pe partea rutieră.

Proiectul de reabilitare a celor două poduri dunărene va fi finanțat din Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Valoarea estimată a procedurii de achiziție publică este de 26 de milioane de euro. Perioada de execuție a lucărilor este de 24 de luni.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO