CNAIR a reluat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia tronsoanele 3 şi 4 ale Drumului Expres Craiova – Piteşti

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a ridicat miercuri suspendarea procedurii pentru proiectarea şi execuţia tronsoanelor 3 şi 4 al Drumului Expres Craiova - Piteşti, publicând răspunsul consolidat la clarificările adresate de către operatorii economici până la primul termen limită menţionat în cadrul documentaţiei de atribuire, potrivit Agerpres.
Economica.net - joi, 16 ian. 2020, 06:41
CNAIR a reluat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia tronsoanele 3 şi 4 ale Drumului Expres Craiova - Piteşti

Odată cu ridicarea suspendării procedurii, a fost acordat un nou termen limită de depunere al ofertelor până la data de 24 februarie pentru tronsonul 4 şi 5 februarie pentru tronsonul 3, precizează compania de drumuri într-un comunicat remis joi AGERPRES.

„Operatorii economici interesaţi de participarea la această procedura de achiziţie publică au dreptul de a adresa noi solicitări de clarificare până la ultimul termen menţionat în cadrul documentaţiei de atribuire (21 de zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor”, se arată în comunicat.

CNAIR SA va răspunde la aceste solicitări, precum şi la cele adresate deja de operatorii economici ulterior primului termen limită menţionat în documentaţia de atribuire, cu respectarea termenului de 12 zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor.

Valoarea estimată a contractului pentru tronsonul 4 este de 909,669 milioane de lei fără TVA, iar durata de 36 luni şi cuprinde: 12 luni perioada de proiectare şi 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor.

Potrivit sursei citate, tronsonul 4 are o lungime de 31,81 kilometri (km 89+300 – km 121+115), va fi construit între limita administrativă dintre judeţele Olt şi Argeş şi intersecţia cu autostrada 1 Bucureşti – Piteşti şi va tranzita teritoriile localităţilor Lunca Corbului, Albota, Costeşti, Bradu, Suseni şi Oarja.

Valoarea estimată a procedurii pentru tronsonul 3 este de 999,41 milioane de lei, fără TVA. Durata contractului este de 36 luni şi cuprinde 12 luni perioada de proiectare şi 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor.

Tronsonul 3 cu o lungime de 31,75 km va fi construit între km 57+550 şi km 89+300 şi va fi cuprins între intersecţia cu DN 65, în apropierea municipiului Slatina, şi limita dintre judeţele Olt şi Argeş şi va tranzita teritoriile localităţilor Valea Mare, Priseaca, Scornicesti, Optaşi, Tatuleşti, Coloneşti. 

Te-ar mai putea interesa și
Ana Hotels redeschide hotelul Europa din Eforie Nord, după investiții de 14 milioane de euro
Ana Hotels redeschide hotelul Europa din Eforie Nord, după investiții de 14 milioane de euro
Ana Hotels redeschide pe 16 aprilie hotelul Europa din Eforie Nord, după investiții de 14 milioane de euro. Clădirea a fost modernizată și a primit îmbunătățiri semnificative, atât la......
Compania rusă Avtovaz începe producţia de maşini în Azerbaidjan
Compania rusă Avtovaz începe producţia de maşini în Azerbaidjan
Cea mai mare companie auto rusească, Avtovaz, a început asamblarea maşinilor Lada în Azerbaidjan, intenţionând să ...
Magazinele vor fi obligate să preia manual ambalajele dacă automatele nu funcţionează – Ministrul Mediului
Magazinele vor fi obligate să preia manual ambalajele dacă automatele nu funcţionează – Ministrul Mediului
Magazinele vor fi obligate să preia manual ambalajele dacă automatele nu funcţionează şi să ofere la casă contravaloarea ...
Magazinul din Gheancea al retailerului MAMBricolaj, ultimul deschis de antreprenorul Cristian Găvan, a vândut de 7,5 milioane de lei în doi ani și jumătate
Magazinul din Gheancea al retailerului MAMBricolaj, ultimul deschis de antreprenorul Cristian Găvan, a vândut de 7,5 milioane ...
MAMBricolaj Ghencea, cel mai nou magazin al rețelei care comercializează materiale și accesorii pentru mobilă, brand ...