1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 4 º

Companii

CNAIR atenționează șoferii că ninge abundent în județele Dolj, Gorj și Mehedinți VIDEO

La acestă oră ninge abundent în județele Dolj, Gorj și Mehedinți, traficul rutier desfășurându-se în condiții de iarnă, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

16 dec, 2018 | ECONOMICA.net

"Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate", spun reprezentanții CNAIR.

De asemenea, CNAIR a anunțat o restricție de tonaj pe DN 66 (7,5 tone) între Bumbești Jiu și Petroșani.

Din cauza zăpezii apoase care a încărcat ramurile arborilor de pe DN 66 între localitățile Bumbești Jiu și Petrosani (km 95+500 – km 126+000), CNAIR si Poliția Rutieră au instituit restricție de circulație pentru autovehicule cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe acest sector de drum.

"Precizăm că pe acest sector de drum există posibilitatea ca autovehiculele grele să agațe ramurile încărcate cu zapadă ale copacilor, astfel blocând drumul", au explicat reprezentanții CNAIR.

Măsura a fost instituită îndeosebi pentru evitarea riscului de accidente rutiere grave și crearea de blocaje în trafic, cât și pentru a permite utilajelor CNAIR să intervină.

"Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate", au mai spus reprezentanții CNAIR.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO