CNAIR: Firma Consitrans, primul câştigător pentru elaborarea documentaţiei pe un tronson din drumul Ploieşti – Paşcani

Firma Consitrans SRL a fost desemnată câştigătoare pentru elaborarea documentaţiei necesare construirii unuia dintre tronsoanele drumului de mare viteză Ploieşti - Paşcani, valoarea ofertei depuse fiind de 13,933 milioane de lei, fără TVA, a anunţat, joi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii (CNAIR). 
Economica.net - joi, 05 iul. 2018, 17:59
CNAIR: Firma Consitrans, primul câştigător pentru elaborarea documentaţiei pe un tronson din drumul Ploieşti - Paşcani

‘Astăzi a fost finalizată evaluarea ofertelor depuse în cadrul procedurii ‘Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic pentru drumul de mare viteză Buzău – Focşani’ şi au fost transmise comunicările rezultatului procedurii. Ofertantul desemnat câştigător este Consitrans SRL, iar valoarea ofertei este de 13.933.291,10 lei, fără TVA’, precizează compania de drumuri într-un comunicat remis AGERPRES .

Lungimea estimată a tronsonului de drum la care se referă contractul este de 72 de kilometri, iar perioada de derulare este de 24 de luni.

Potrivit CNAIR, semnarea contractului va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii la CNSC sau la Tribunalul Bucureşti şi după emiterea unor decizii definitive.

Desemnarea ofertei câştigătoare pentru sectorul Buzău-Focşani reprezintă primul pas spre întocmirea documentaţiei necesare realizării unei legături de mare viteză între Muntenia şi Moldova pe ruta Ploieşti- Paşcani, cu o lungime estimată de 329 de km.

‘În prezent se mai află în faza de evaluare a ofertelor, contractele pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate şi a Proiectelor Tehnice destinate tronsoanelor de drum de mare viteză Ploieşti – Buzău, cu o lungime de 65 de km, Focşani – Bacău, cu o lungime de 110 km şi Bacău – Paşcani, în lungime de 82 de km’, precizează compania de drumuri.

Te-ar mai putea interesa și
Presiunea continuă să crească în criza Coronavirus din România – situaţia înainte de weekend – vineri dimineaţă, 5.03.2021
Presiunea continuă să crească în criza Coronavirus din România – situaţia înainte de weekend – vineri ...
Criza Coronavirus 5 martie 2021 (cea mai recentă raportare – joi, 4 martie,  ora 13) –  Rata vindecarii: 91,80% – 749.673 pacienti au fost declarati vindecati dintr-un total de 816.589 de...
Euro sare peste 4,88 lei – curs valutar interbancar 5.03.2021
Euro sare peste 4,88 lei – curs valutar interbancar 5.03.2021
Euro a crescut în primele ore ale dimineţii peste pragul de 4,88 lei, pe piaţa interbancară, după ce ieri, pentru a ...
Topul ONU al celor mai inovatoare economii din lume. România urcă patru poziţii
Topul ONU al celor mai inovatoare economii din lume. România urcă patru poziţii
Organizaţia Mondială a Proprietăţii Intelectuale ( The World Intellectual Property Organization – WIPO), o agenţie ...
Se reîntorc creditele în valută: CEC Bank a dat liber la creditele ipotecare în euro
Se reîntorc creditele în valută: CEC Bank a dat liber la creditele ipotecare în euro
Încet dar sigur, creditele ipotecare şi cele de nevoi personale garantate cu ipotecă se reîntorc în oferta băncilor ...