Coca-Cola face angajări în ţară. Vezi joburile şi dacă te califici

Coca-Cola face angajări la Ploieşti, Bucureşti, Timişoara şi Constanţa, în această perioadă. Coca-Cola angajează de la absolvenţi de studii medii care au permis de conducere, până la specialişti în managementul procesului. Află dintr-un material ECONOMICA.NET ce vor angajatorii de la candidaţii interesaţi să performeze în cadrul Coca-Cola şi până când poţi trimite CV-ul pentru un loc de muncă vacant în cadrul companiei.
Economica.net - Dum, 14 apr. 2013, 21:20
Coca-Cola face angajări în ţară. Vezi joburile şi dacă te califici

Coca-Cola angajează pe postul de continuous improvement manager la Bucureşti.
Te califici pentru acest loc de muncă dacă ai absolvit o facultate, ai foarte bune cunoştinţe de engleză, ştii să lucrezi în Word, Excel, PPT, ai cunoştinţe de managementul procesului (Six Sigma, Lean).
Până pe 12 mai puteţi trimite candidatura pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Coca-Cola angajează la Ploieşti pe postul de operator materii prime.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit studii superioar şi ai cunoştinţe minime de evidenţă-gestiune. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au autorizaţie ISCIR şi cunoştinţe de Excel, Word, SAP.
5 mai e ultima zi de primire a candidaturilor pentru acest loc de muncă. Amănunte, aici.

Coca-Cola mai recrutează la Ploieşti pe postul de tehnician mentenanţă.
Dacă ai studii medii în domeniul tehnic, experienţă în mentenanţă, cunoştinţe de bază de Office şi cunoştinţe medii de engleză, atunci eşti eligibil pentru acest loc de muncă.  29 aprilie e termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detali găsiţi aici.

Tot la Ploieşti, Coca-Cola recrutează omul potrivit pentru postul de spare parts keeper. Dacă ai absolvit studii medii, ai cel puţin doi ani experienţă în domeniul tehnic/electric, ai cunoştinţe medii de limba engleză, atunci ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au studii superioare şi cunoştinţe de SAP.
11 mai e ultima zi de primire a CV-urilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Coca-Cola recrutează la Constanţa un agent de vânzări.
Dacă ai studii medii, cel puţin un an experienţă în vânzări şi permis de conducere categoria B, atunci ai şanse mari să fii recrutat pe acest post.
Şi în acest caz, 5 mai e ultima zi de primire a CV-urilor pentru acest loc de muncă. Detalii găseşti aici.

Coca-Cola angajează şi la Timişoara un agent de vânzări. Candidaţii interesaţi de acest loc de muncă pot trimite CV-ul aici, până pe 29 aprilie.

Te-ar mai putea interesa și
BEI și FEI vor oferi sprijin României pentru consolidarea investițiilor făcute prin intermediul Facilității pentru Recuperare şi Rezilienţă
BEI și FEI vor oferi sprijin României pentru consolidarea investițiilor făcute prin intermediul Facilității pentru ...
Noua investiţie pentru îmbunătăţirea finanţării afacerilor, acţiunilor climatice şi a investiţiilor digitale în România, în cadrul Facilităţii UE de Redresare şi Rezilienţă, va fi......
Patru state din Uniunea Europeană vor să construiască în Marea Nordului centrale eoliene care crească de zece ori capacitatea eoliană offshore a blocului comunitar
Patru state din Uniunea Europeană vor să construiască în Marea Nordului centrale eoliene care crească de zece ori capacitatea ...
Germania, Belgia, Ţările de Jos şi Danemarca s-au angajat să construiască o capacitate de energie eoliană de cel puţin ...
Cheltuielile militare ale Rusiei au crescut cu 40% în primele patru luni din an
Cheltuielile militare ale Rusiei au crescut cu 40% în primele patru luni din an
Cheltuielile militare ale Rusiei au crescut cu aproape 40% în primele patru luni ale acestui an, indică datele preliminare ...
Compania germană Uniper va continua să importe gaze naturale din Rusia încă un deceniu
Compania germană Uniper va continua să importe gaze naturale din Rusia încă un deceniu
Grupul german Uniper SE intenţionează să menţină importurile de gaze naturale din Rusia încă un deceniu, chiar dacă ...