Cognizant Softvision deschide un nou studio în Timișoara și își crește echipa

Cognizant Softvision, una dintre cele mai importante companii de servicii profesionale din lume, a anunțat deschiderea unui nou studio în Timișoara, România.
Lidia Neagu - joi, 17 nov. 2022, 16:11
Cognizant Softvision deschide un nou studio în Timișoara și își crește echipa

Cu peste 2.100 mp, noul studio Cognizant Softvision Timișoara este situat în una dintre cele mai noi și moderne clădiri de birouri din regiunea Banat – United Business Center 0, parte a Iulius Town Timișoara.

„Modelul nostru Studio eXPerience are o abordare centrată pe fiecare dintre noi, fie că suntem clienți sau angajați Cognizant Softvision. Aducem oamenii mai aproape de dezvoltarea produselor noastre, prin eliminarea zidurilor care există în mod tradițional între producție și talent. Acest nou studio este cel mai bun upgrade de care te poți bucura, dacă vrei să lucrezi din studio-ul din Timișoara și suntem încântați să fim aici – acesta este cu adevărat The Place To Be! Now & Beyond, așa cum afirmă Employee Value Proposition-ul nostru”, spune Raul Petrașcu, Head of Communities Romania & Timisoara Studio Manager.

Cognizant Softvision – 10 ani pe piața din Timișoara

Anul acesta, compania a celebrat și împlinirea a zece ani pe piața din Timișoara.

„În Cognizant Softvision suntem norocoși să avem o cultură vibrantă, dezvoltată de 24 de ani în România. Este o onoare că anul acesta am marcat și un milestone uimitor – de 10 ani în Timișoara. În urmă cu zece ani, am început cu câteva idei și o mână de oameni în Timișoara, și am crescut organic, construind o comunitate puternică, pasionată de tehnologie și inovație. 

De când am fost achiziționați de Cognizant, în 2018, am muncit intens la construirea și menținerea unei culturi organizaționale care depășește așteptările și care inspiră și alte studio-uri și regiuni din cadrul rețelei noastre globale”, spune Mihai Constandiș, Country Manager România, AVP, Community Head Europe (GGM – Global Growth Markets).

Echipa locală este în creștere

Pe lângă celebrarea aniversării de 10 ani, leadershipul a vorbit și despre planurile viitoare de creștere în regiune. În Timișoara, precum și în toată România, angajații colaborează la nivel global cu colegi din Statele Unite, Argentina, India, Filipine, Australia și alte colțuri ale lumii, lucrând la proiecte inovatoare pentru companii de talie mondială. 

Specialiștii Cognizant Softvision furnizează soluții transformatoare pentru toate industriile, cum ar fi serviciile bancare și financiare, asigurări, farmacie și științe medicale, auto și retail și altele.

La nivel național, compania are studiouri în Timișoara, Cluj-Napoca, București, Iași și Baia Mare și peste 2.500 de angajați.

„Angajăm constant oameni pasionați, iar acum în hub-ul nostru din Timișoara avem aproape 400 de angajați, inclusiv colegi care lucrează doar remote în orașe precum: Arad, Hunedoara și Craiova. Recrutăm activ profesioniști din toate tehnologiile, de la Java, la Full Stack Web, .NET, DevOps, Mobile, QA, precum și Business Analysts, Project Managers etc. În acest moment,  recrutăm la nivel național, înțelegând că oamenii nu trebuie să lucreze fizic în studiourile noastre. Le dăm putere să aleagă o experiență de lucru hibridă care se potrivește cel mai bine stilului lor de viață”, a declarat Raluca Dolan, Director HR Cognizant Softvision.

Cognizant Softvision este divizia de inginerie digitală integrată a Cognizant, una dintre cele mai importante companii de servicii profesionale din lume. Lucrează cu cele mai mari organizații globale, și crează  produse și soluții digitale complete și de impact end-to-end care conectează brandurile cu clienții.

UBC 0 reprezintă noua generație de clădiri office premium din Timişoara, parte din ansamblul mixt Iulius Town, ce îmbină elemente de arhitectură contemporană cu dotări tehnice de ultimă generaţie, care au un impact major în confortul angajaților și pentru un consum responsabil de resurse.

Te-ar mai putea interesa și
Casa Albă: Biden nu are pentru moment nicio intenție să discute cu Putin
Casa Albă: Biden nu are pentru moment nicio intenție să discute cu Putin
Casa Albă a clarificat vineri afirmaţiile făcute de Joe Biden cu o zi înainte, insistând asupra faptului că preşedintele american nu intenţionează pentru moment să discute cu Vladimir Putin......
Zonele din București unde au scăzut prețurile la apartamentele cu două camere în ultimul an
Zonele din București unde au scăzut prețurile la apartamentele cu două camere în ultimul an
În doar patru zone din București prețul mediu cerut de proprietari a scăzut față de anul trecut, arată o analiză ...
Compania Tesla a livrat pentru PepsiCo primul camion electric Semi. Prezent la eveniment, Musk a refuzat să dea detalii privind prețul, greutatea sau planurile de producție
Compania Tesla a livrat pentru PepsiCo primul camion electric Semi. Prezent la eveniment, Musk a refuzat să dea detalii ...
Directorul general al Tesla, Elon Musk, a livrat primul camion electric Semi al companiei către PepsiCo, fără a oferi ...
Biden propune o schimbare majoră a modului în care se organizează alegerile primare din Partidul Democrat, pentru a da mai multă putere afro-americanilor
Biden propune o schimbare majoră a modului în care se organizează alegerile primare din Partidul Democrat, pentru a da ...
Preşedintele Joe Biden a propus o schimbare majoră a calendarului primarelor Partidului Democrat, care ar întări influenţa ...