Cognizant Softvision organizează cea de-a 7-a ediție Programmers’ Week

Cognizant Softvision, companie de top în inginerie de produse software, organizează cea de-a 7-a ediție Programmers' Week, un eveniment major dedicat tehnologiei prin care sărbătorește în fiecare an "Ziua Programatorului".
Lidia Neagu - mar, 31 aug. 2021, 13:29
Cognizant Softvision organizează cea de-a 7-a ediție Programmers' Week

Evenimentul va avea loc în perioada 13-17 septembrie și cu o zi dedicată produselor digitale, pe 20 septembrie.

Keynote speaker în cadrul Programmers’ Week va fi CEO-ul Aston Martin Cognizant Formula 1, Otmar Szafnauer, care este de origine româno-americană, și inginer la bază. Prezentarea sa se va concentra pe inovație și tehnologie și impactul asupra curselor de Formula 1. Printre „256 keynote speakers” va fi și inginerul de explorare a spațiului și speaker consacrat TED, Nagin Cox.

Tema evenimentului din acest an este “GO BEYOND”, prin care își propune să inspire programatorii și pasionații de tehnologie din întreaga lume să fie mai creativi, îndrăzneți și inovatori prin serviciile pe care le oferă, din domeniul tech/IT.

„Programmers’ Week 2021 va fi cel mai mare și cel mai de impact eveniment de până acum și suntem onorați că avem mai mulți vorbitori de talie mondială care să împărtășească ideile lor și să ne inspire. Sunt încrezător că line-up-ul de speakeri interni și externi, împreună cu mii de participanți – toți vor împărtăși informații și idei utile și inspiraționale pentru inovații viitoare. Agenda pregătită de Cognizant Softvision pentru Programmers’ Week va fi o ocazie bună pentru toți participanții din domeniul IT să se inspire, să “Go Beyond”!”, spune Andres Angelani, CEO, Cognizant Softvision.

Aflat la cea de-a 7-a ediție, evenimentul are loc online, timp de 6 zile, și este conceput special pentru toți specialiștii IT și inginerii de software, la nivel global, pentru a împărtăși din experiența lor și a beneficia de sesiuni de dezvoltare profesională, și a afla idei despre cele mai noi tehnologii și implementări din domeniul tech.

CEO-ul Cognizant, Brian Humphries, va deschide cea de-a 6-a zi a evenimentului, luni, 20 septembrie, denumită “Product Day”, cu o introducere specială, alături de prezentarea platformei Game of Pods. Product Day vine și cu un nume consacrat internațional în dezvoltarea de produse digitale: Teresa Torres, Author, Speaker, Product Discovery Coach, care va vorbi despre “The Why & What of Continuous Discovery”.

Programmers’ Week a fost inițiat ca un mic eveniment intern, în studiourile Cognizant Softvision din România, pentru a sărbători Ziua Internațională a Programatorului, care are loc în a 256-a zi a fiecărui an. Numărul 256 este numărul de valori distincte care pot fi reprezentate cu un octet, o valoare bine cunoscută programatorilor.

Te-ar mai putea interesa și
Proiectul românesc Zesh securizează 500.000 USD în primele etape de finanţare
Proiectul românesc Zesh securizează 500.000 USD în primele etape de finanţare
Echipa Zesh, condusă de sătmărean Marius Martocsan, a reușit să atragă până în acest moment fonduri în valoare de peste jumătate de milion de dolari în primele doua runde de finanțare,......
BCE: Creditarea companiilor din zona euro stagnează
BCE: Creditarea companiilor din zona euro stagnează
Acordarea de împrumuturi bancare companiilor şi gospodăriilor din zona euro a continuat să stagneze luna trecută, arată ...
Ieftinire ușoară a carburanților azi. Cât costă acum benzina și motorina
Ieftinire ușoară a carburanților azi. Cât costă acum benzina și motorina
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a scăzut azi prețurile la motorină, menținând prețul benzinei.
IRCC a scăzut la 5,90%. Prima reducere mai importantă a indicatorului va aduce rate mai mici la credite începând din luna aprilie 2024
IRCC a scăzut la 5,90%. Prima reducere mai importantă a indicatorului va aduce rate mai mici la credite începând din ...
Creditele care vor fi acordate populației din luna aprilie ar urma să aibă dobânzi mai mici în condiţiile în care ...