Colosseum Mall va găzdui cel mai mare centru de fitness Stay Fit Gym

Colosseum Mall anunță că va găzdui cel mai mare centru de fitness din rețeaua operatorului român Stay Fit Gym. Cu o suprafață de 1500 mp, centrul de fitness Stay Fit Gym din cadrul Colosseum Mall va beneficia de cele mai moderne dotări, în urma unei investiții de peste 650.000 de euro.
Ion Dobreanu - mar, 14 sept. 2021, 18:05
Colosseum Mall va găzdui cel mai mare centru de fitness Stay Fit Gym

Prezent pe piața locală începând din anul 2012, Stay Fit Gym este un brand românesc cu o rețea de șapte centre de fitness în București.

„Odată cu deschiderea celei de-a opta locații Stay Fit Gym în Colosseum Mall, ne consolidăm poziția pe piața locală de fitness.

Creșterea accelerată a segmentului rezidențial în zonă și puterea de cumparare sporită, ne-au determinat să alegem această locație. Ne bucurăm mult să facem parte din Colosseum Mall și suntem foarte încrezători în succesul acestui centru comercial”, a declarat Marius Preodișteanu, Managing Partner Stay Fit Gym .

Stay Fit Gym Colosseum va dispune de cea mai mare suprafață dedicată echipamentelor, două studiouri pentru clase de grup și cycling, precum și vestiare moderne dotate cu un sistem nou de acces. Centrul de fitness va fi localizat la etajul întâi al centrului comercial, alături de multiplexul Happy Cinema.

„Ne aflăm în curs de finalizare a etapei curente de extindere a Colosseum Mall și ne bucurăm că Stay Fit Gym se alătură proiectului nostru. Un procent semnificativ din mixul de chiriași este reprezentat de branduri locale puternice și acest lucru confirmă potențialul de dezvoltare în această zonă pe segmentul de retail. Contextul pandemic a fost un test pentru piața de retail, dar și o perioadă de oportunități. Din acest punct de vedere, mulți retaileri au demonstrat reziliență și dorință de a-și consolida business-ul. Colosseum Mall va aduce astfel în zona de Nord Vest a capitalei reprezentanți ai unor rețele puternice de retail la nivel internațional și local și așteptăm cu nerăbdare momentul lansării”, a spus Doinița Ilie, Leasing Manager Colosseum Mall.

La o dată ulterioară finalizării acestei etape de dezvoltare, Colosseum Mall vizează o nouă dezvoltare, prin extinderea suprafeței comerciale cu 10.000 mp GLA. Totodată, dezvoltatorul intenționează să debuteze și pe segmentul rezidențial, întrucât proprietatea de 60 ha din sectorul 1 al capitalei permite o dezvoltare mixtă pe termen mediu și lung.

Colosseum Mall este situat în sectorul 1 al Capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284. Accesul dinspre centrul Bucureștiului și dinspre zonele adiacente este asigurat de bulevarde cu multiple benzi de circulație, precum Ion Mihalache, Grivița, Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei. Transportul în comun se realizează prin intermediul stațiilor de metrou Străulești și Laminorului, a liniilor RATB 112, 422, 470, a tramvaiului 45, precum și prin cele două linii de microbuze Carrefour cu puncte de legătură în piața Chibrit și localitatea Chitila.

Printre principalele branduri găzduite de Centrul Comercial Colosseum se află : Carrefour, Altex, Jysk, LC Waikiki, Sport Vision, Pepco, Leroy Merlin, 5asec, Help Net, Nedelya, Orange, IQBox, Arsis Vodafone, Inmedio, Diris Optică Medicală, Pizza Bonita, Xpressions Beauty Salon, Esența Plant, Animax, precum și numeroase alte magazine importante de bunuri și servicii. Oferta existentă de magazine va fi competată de zeci de noi branduri, odată cu finalizarea etapei de extindere. Printre brandurile anunțate deja se regăsesc Sinsay, Deichmann, New Yorker, CCC, KFC și Happy Cinema.

Te-ar mai putea interesa și
Fondurile de pensii private obligatorii aveau, în august, active de peste 86 miliarde de lei, în creştere cu 25,85%
Fondurile de pensii private obligatorii aveau, în august, active de peste 86 miliarde de lei, în creştere cu 25,85%
Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de 86,261 miliarde de lei, la 31 august 2021, în creştere cu 25,85% faţă de nivelul existent la 31 august 2020, potrivit datelor......
Pandemia a schimbat modul în care antreprenorii se raportează la cifre. O treime lucrează prudent şi gestionează atent cheltuielile
Pandemia a schimbat modul în care antreprenorii se raportează la cifre. O treime lucrează prudent şi gestionează atent ...
 Pandemia a schimbat modul în care antreprenorii se raportează la cifre, astfel 31,5% lucrează prudent şi gestionează ...
GCS: 3.817 cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2. Peste 35.000 de teste efectuate în ultimele 24 de ore
GCS: 3.817 cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2. Peste 35.000 de teste efectuate în ultimele 24 de ore
Un număr de 3.817 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind ...
PAID: Numărul locuinţelor asigurate obligatoriu a crescut cu 3,87% în august
PAID: Numărul locuinţelor asigurate obligatoriu a crescut cu 3,87% în august
Numărul poliţelor active de asigurare obligatorie a locuinţei (PAD) a crescut în august 2021 cu 3,87%, ajungând la aproximativ ...