Comcast ȘI ViacomCBS vor lansa un nou serviciu de streaming, cu denumirea SkyShowtime

Companiile Comcast Corporation și ViacomCBS Inc. au anunțat miercuri că au încheiat un parteneriat pentru lansarea unui nou serviciu de tip Video On Demand, care va fi disponibil în peste 20 de țări din Europa, printre care și România.
Ion Dobreanu - mie, 18 aug. 2021, 17:50
Comcast ȘI ViacomCBS vor lansa un nou serviciu de streaming, cu denumirea SkyShowtime

SkyShowtime va reuni decade întregi de experiență direct către consumator, filme și seriale originale realizate de NBCUniversal și de întreg portofoliul de branduri Sky și ViacomCBS, inclusiv titluri semnate SHOWTIME, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+ Originals, Sky Studios, Universal Pictures și Peacock. Gama extrem de variată a acestui serviciu va acoperi toate genurile și categoriile de audiență, inclusiv dramă, filme pentru copii și familii, francize, premiere, programe locale, documentarii etc.

Noul serviciu SVOD va fi lansat în 2022, în funcție de aprobările locale. SkyShowtime va fi disponibil în România, Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

SkyShowtime va fi gazda a peste 10,000 ore de entertainment venite de la creatori de top din toată lumea. În fiecare lună, noul serviciu va include filme în premieră și sezoane noi pentru seriale TV, precum și o librărie de titluri clasice și programe pentru copii și familii, toate la o calitate superioară a imaginii.

“Odată cu lansarea serviciului SkyShowtime, ne vom concentra content-ul global în vederea creării unei oferte de streaming de top, într-un mod rapid și la scară, prin investiții strategice și inteligente în mai multe etape”, spune Raffaele Annecchino, președinte & Chief Executive Officer al ViacomCBS Networks International.

“În completarea anunțului despre parteneriatul dintre Paramount+ și Sky în Marea Britanie, Italia și Germania, SkyShowtime reprezintă o oportunitate enormă de a accelera expansiunea noastră în piață și de a deveni lideri în domeniul SVOD în Europa”, a mai spus Annecchino.

“Noul nostru serviciu de streaming SkyShowtime va aduce în același loc tot ce este mai bun din Statele Unite și Europa, cu brand-uri iconice și entertainment de cel mai înalt nivel pentru milioane de consumatori din peste 20 de țări noi”, a declarat Dana Strong, Group Chief Executive al Sky.

“Parteneriatul oferă o abordare inovatoare care va fi scalată rapid la nivel internațional, putând fi monetizată în întreaga Europă. Pornind de la conținutul extraordinar marca NBC Universal, Sky și ViacomCBS, SkyShowtime va oferi un line-up de excepție pentru întreaga familie și va genera o puternică recunoaștere la nivel de brand în toate regiunile Europei.”

Acest parteneriat va fi structurat ca un joint venture cu investiții și drepturi egale atât pentru ViacomCBS cât și pentru Comcast. Mai multe detalii legat de serviciile SkyShowtime, inclusiv prețul de abonament, vor fi anunțate la ulterior.

Despre Comcast Corporation

Comcast Corporation (Nasdaq: CMCSA) este o companie mondială de mass-media și tehnologie care conectează oamenii la momentele importante. Serviciile oferite se concentrează pe broadband, agregare și streaming, având peste 57 de milioane de clienți din Statele Unite și Europa. Comcast livrează broadband, wireless și video prin mărcile Xfinity, Comcast Business și Sky; creează, distribuie și difuzează divertisment, sport și știri prin Universal Filmed Entertainment Group, Universal Studio Group, Sky Studios, rețelele de difuzare NBC și Telemundo, mai multe rețele de cablu, Peacock, NBCUniversal News Group, NBC Sports, Sky News și Sky Sports; și oferă experiențe memorabile la Universal Parks and Resorts din Statele Unite și Asia. Accesați www.comcastcorporation.com pentru mai multe informații.

Despre ViacomCBS Networks International (VCNI)

ViacomCBS Networks International (VCNI), divizie a ViacomCBS Inc. (NASDAQ: VIAC), este alcătuit din multe dintre cele mai emblematice mărci de consum din lume. Portofoliul său include CBS, Showtime Networks, Paramount Pictures, Nickelodeon, MTV, Comedy Central, BET, Paramount+, Pluto TV and Simon & Schuster, printre altele. Pe lângă serviciile inovatoare de streaming și produsele video digitale, ViacomCBS Networks International oferă capabilități puternice în soluții de producție, distribuție și publicitate.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...