Comedia „Ted” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Comedia "Ted", ale cărei personaje principale sunt actorul Mark Wahlberg şi un urs de pluş impertinent, cu umor ireverenţios, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de societatea Exhibitor Relations, informează AFP.
Economica.net - lun, 02 iul. 2012, 13:31
Comedia

Această comedie pentru adulţi, un gen în vogă pe timpul verii în America de Nord, a generat încasări de 54,1 milioane de dolari. Filmul este creat de americanul Seth MacFarlane (regizor, scenarist şi actor), autorul serialului TV animat „Family Guy”.

Locul al doilea în box office-ul nord-american este ocupat de un alt film lansat la sfârşitul săptămânii trecute – „Mike meseriaşu’/ Magic Mike”, cu încasări de 39,2 milioane de dolari. Acest nou film regizat de Steven Soderbergh îi iniţiază pe spectatori în universul striptease-ului masculin. Unul dintre actori, Channing Tatum, a cărui carieră la Hollywood cunoaşte o ascensiune fulminantă, a fost el însuşi stripper în tinereţe. Din distribuţia acestei pelicule mai fac parte actorii Matthew McConaughey, Alex Pettyfer şi Joe Manganiello.

Lungmetrajul „Neînfricată/ Brave”, noua producţie de animaţie a studiourilor Pixar, a pierdut poziţia de lider de săptămâna trecută şi a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 34 milioane de dolari de vineri până duminică. Pelicula prezintă aventurile prinţesei scoţiene Merida, o fată băieţoasă şi temperamentală care respinge tradiţiile familiei sale.

Comedia „Madea’s Witness Protection”, noua peliculă a cineastului american Tyler Perry, în care acesta întruchipează din nou pe marele ecran personajul lui fetiş, Madea, a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 26,3 milioane de dolari.

Filmul de animaţie „Madagascar 3: Fugăriţi prin Europa/ Madagascar 3: Europe’s Most Wanted” s-a situat pe locul al cincilea, cu încasări de 11,8 milioane de dolari de vineri până duminică. Beneficiind de vocile actorilor Ben Stiller şi Chris Rock, această nouă expediţie îi poartă pe eroii evadaţi de la o grădină zoologică newyorkeză într-un circ ambulant prin Europa.

Thrillerul SF „Abraham Lincoln: Vânătorul de vampiri/ Abraham Lincoln: Vampire Hunter”, regizat de Timur Bekmambetov, a pierdut trei poziţii şi a coborât pe locul al şaselea, cu încasări de 6 milioane de dolari. Pelicula îl prezintă pe Lincoln, figură ilustră a Războiului de Secesiune, în rolul unui personaj care jură să elimine vampirii însetaţi de sânge care se pregătesc să invadeze ţara.

Filmul SF „Prometheus”, regizat de Ridley Scott, s-a situat pe locul al şaptelea în box office-ul nord-american, cu încasări de 4,9 milioane de dolari. Această peliculă descrie călătoriile efectuate în cele mai îndepărtate colţuri ale Universului de o echipă de exploratori spaţiali, interpretaţi de Charlize Theron şi Michael Fassbender, care descoperă un indiciu despre originea oamenilor de pe Terra.

Comedia cu accente dramatice „Moonrise Kingdom”, cu Bruce Willis, Bill Murray, Edward Norton şi Tilda Swinton în distribuţie, a urcat trei poziţii şi a revenit în Top 10, pe locul al optulea, cu încasări de 4,8 milioane de dolari.

Filmul „Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman” s-a plasat de poziţia a noua, cu încasări de 4,4 milioane de dolari de vineri până duminică. Noua ecranizare a celebrei poveşti clasice este regizată de Rupert Sanders, le are în distribuţie pe actriţele Charlize Theron şi Kristen Stewart şi abundă în efecte speciale. În această peliculă, un vânător care a primit misiunea de a o răpi pe Albă ca Zăpada devine în cele din urmă protectorul ei.

Lungmetrajul „People like us”, lansat la sfârşitul săptămânii trecute, încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, după ce a vândut bilete de 4,3 milioane de dolari. Filmul, ce prezintă drama unei familii care încearcă să revină la normalitate după câteva evenimente traumatizante, îi are în distribuţie pe Michelle Pfeifer, Elizabeth Banks, Olivia Wilde şi Chris Pine.

Te-ar mai putea interesa și
APIA a făcut plăți către fermieri de aproape 124 de milioane de lei, în intervalul 24 – 26 aprilie
APIA a făcut plăți către fermieri de aproape 124 de milioane de lei, în intervalul 24 – 26 aprilie
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a efectuat plăţi pentru anul de cerere 2023 în suma totală de 123,99 de milioane de lei lei (24,93 de milioane de euro), în......
AMOFM: 240 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile prin rețeaua EURES
AMOFM: 240 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile prin rețeaua EURES
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 de locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată ...
Marcel Boloș: Sistemul naţional e-Transport este creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală
Marcel Boloș: Sistemul naţional e-Transport este creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune ...
Sistemul naţional e-Transport este special creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală ...
18 instituții financiare au anunțat că vor să participe la schema de ajutor de stat IMM Plus. Fondul de garantare a fost suprasubscris cu peste 330%
18 instituții financiare au anunțat că vor să participe la schema de ajutor de stat IMM Plus. Fondul de garantare a fost ...
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) a anunțat astăzi ...