Comedia „Think Like a Man”, pe primul loc în box office-ul nord-american

Comedia "Think Like a Man", regizată de Tim Story, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, detronând lungmetrajul SF "Jocurile foamei", care a petrecut patru săptămâni pe această poziţie, informează accesshollywood.com.
Economica.net - lun, 23 apr. 2012, 09:32
Comedia

Realizat pe baza unui bestseller scris sub forma unui ghid al regulilor ce trebuie respectate în timpul unei întâlniri romantice, filmul „Think Like a Man” a obţinut încasări de 33 de milioane de dolari, de vineri până duminică. Din distribuţia acestei pelicule fac parte Michael Ealy, Taraji P. Henson şi Gabrielle Union.

Drama „The Lucky One”, produsă de Warner Bros., a debutat pe locul al doilea, cu încasări de 22,8 milioane de dolari. Filmul reprezintă o adaptare cinematografică a romanului omonim scris de Nicholas Sparks şi îl are în distribuţie pe Zac Efron.

Lungmetrajul SF „Jocurile foamei/ The Hunger Games”, produs de Lionsgate, a reuşit să obţină încasări de 14,5 milioane de dolari de vineri până duminică, coborând astfel pe locul al treilea, după patru săptămâni petrecute în fruntea box office-ului nord-american.

Documentarul „Chimpanzee”, produs de studiourile Disney, a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 10,2 milioane de dolari. Această peliculă prezintă aventurile unei familii de cimpanzei care trăieşte în Uganda.

Pe poziţia a cincea în box office-ul nord-american a coborât „The Three Stooges”, o comedie în regia lui Bobby şi Peter Farrelly, care a avut încasări de 9,2 milioane de dolari de vineri până duminică.

Horrorul „The Cabin in the Woods”, cu Chris Hemsworth în rolul principal, a coborât pe poziţia a şasea, cu încasări de 7,7 milioane de dolari. Filmul prezintă aventurile unor tineri veniţi să petreacă la o cabană într-o pădure şi care trebuie să se confrunte cu ceva ieşit din comun şi terifiant.

Comedia „Plăcintă americană. Din nou pe felie” a pierdut două locuri şi ocupă poziţia a şaptea, cu încasări de 5,2 milioane de dolari. Acţiunea filmului are loc la zece ani după cea din filmul lansat în 2001, personajele principale întorcându-se în East Great Falls pentru întâlnirea de zece ani.

Pe locul al optulea s-a situat „Titanic 3D”, de James Cameron, cu încasări de 5 milioane de dolari în al treilea weekend pe ecranele nord-americane. Aceasta este noua versiune a filmului lansat în urmă cu 15 ani, care ocupă locul al doilea în box office-ul mondial din toate timpurile, cu încasări de peste 1,8 miliarde de dolari, după „Avatar”, regizat de acelaşi cineast. Filmul „Titanic”, cu Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet, a fost recompensat în epocă cu 11 premii Oscar. Lansarea acestei versiuni 3D a avut loc într-o perioadă în care se comemorează centenarul naufragiului celebrului pachebot, ce s-a scufundat în Oceanul Atlantic, în aprilie 1912.

Comedia de acţiune „21 Jump Street”, inspirată din serialul de televiziune omonim din anii 1980, în care Jonah Hill şi Channing Tatum joacă rolurile a doi tineri poliţişti sub acoperire, ce reuşesc să distrugă o reţea de traficanţi de droguri, a pierdut un loc şi ocupă poziţia a noua, cu încasări de 4,6 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul „Oglindă oglinjoară/ Mirror Mirror”, o versiune contemporană a poveştii „Albă ca Zăpada”, cu Julia Roberts în rolul mamei vitrege, încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, la sfârşitul săptămânii trecute, cu încasări de 4,1 milioane de dolari.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...