1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 34 º

News

Comisarul european pentru agricultură, Dacian Cioloş, vine în România

Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, se va afla joi şi vineri în România, ocazie cu care va efectua o vizită la proiectul cu finanţare europeană ELI (Extreme Light Infrastructure) de la Măgurele, informează un comunicat dat publicităţii la Bruxelles.

13 mar, 2013 | Agerpres

Dacian Cioloş se va deplasa joi la Măgurele pentru o vizită la proiectul cu finanţare europeană ELI, coordonat de Institutul Naţional de Fizică şi Inginerie Nucleară. Tot joi, comisarul european va avea la Bucureşti o întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiei Transhumanţa, la sediul Reprezentanţei Comisiei Europene (CE) în România.

În a doua zi a vizitei sale în România, comisarul Cioloş va participa la deschiderea conferinţei 'Eurosfat', care reprezintă întâlnirea anuală a tuturor celor interesaţi să dezbată actualitatea europeană dintr-o perspectivă românească. Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală va avea apoi o întrevedere cu reprezentanţii Camerei Americane de Comerţ din România, mai precizează comunicatul citat.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO