1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Compania aeriană HiSky din Republica Moldova lansează zboruri de la Cluj-Napoca la Dublin și Lisabona

Operatorul aerian HiSky din Republica Moldova lansează zboruri de la Cluj-Napoca la Dublin și Lisabona, a anunțat aeroportul din Cluj. În toamna anului trecut, compania anunța stabiliarea bazei la Iași și lansarea de noi zboruri, însă sistemul de rezervări online nu arată zboruri disponibile în următoarea perioadă. 

22 feb, 2021 | | ECONOMICA.net

Compania aeriană HiSky, care are o flotă de două avioane, a anunțat lansarea de zboruri din Cluj-Napoca spre Dublin și Lisabona. Pe lângă acestea, compania va mai opera și curse charter. 

Zborurile de la Cluj-Napoca vor fi operate cu aeronave Airbus A-320. Cursele spre Lisabona încep pe  25 aprilie, iar cele spre Dublin pe 22 aprilie. 

Compania a anunțat în toamna anului trecut stabilirea bazei la Iași, iar publicația Știrea de Iași nota că la sfâșitul acestei luni HiSky va anunta și programul de zbor de pe aeroporul de aici. În sistemul de rezervări online nu sunt disponibile zboruri spre achiziție, însă există trei rute de la Iași, spre Tel Aviv, Frankfurt și Dublin. 

CITEȘTE ȘI Aeroportul din Iași a devenit bază pentru o companie aeriană din Republica Moldova

„Am decis să deschidem baza operațională la Cluj pentru că există cerere, inclusiv din partea agenților comerciali locali. Vom opera atât curse regulate cât și curse charter, iar noua abordare cu care venim în fața pasagerilor, ne face să credem că vom reuși să-i fidelizăm pe toți cei care vor ajunge la bordul aeronavelor noastre. Avem deja mai multe parteneriate agreate, aici în Cluj, iar în scurt timp urmează să facem și alte anunțuri importante”, a declarat comandantul Iulian Scorpan, Director General HiSky. 

Flota HiSky este compusă în prezent din două avioane, un Airbus A320 înmatriculat în România ca YR-SKY și un Airbus A319 înmatriculat în Republica Moldova ca ER-SKY.

HiSky s-a lansat pe piața aviației în luna februarie, 2020 și pune la dispoziția pasagerilor bilete spre mai multe destinații importante din Europa. Serviciile HiSky se regăsesc în patru clase de rezervare: basic, classic, premium și premium plus. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO