Compania americană de gaming GlobalStep se extinde cu încă un birou, la nici un an de când a intrat în România. „Bucureștiul are o forță de muncă tehnică incredibil de talentată”

Compania americană GlobalStep, furnizor global de servicii tehnologice pentru jocuri și produse digitale, a anunțat o extindere majoră a prezenței sale în România, prin deschiderea unui nou birou în centrul Bucureștiului.
Lidia Neagu - mie, 17 nov. 2021, 14:46
Compania americană de gaming GlobalStep se extinde cu încă un birou, la nici un an de când a intrat în România.

În luna februarie, compania a intrat pe piața din România, cu un centru de testare a jocurilor, tot la București.

Noul spațiu de birouri va contribui la satisfacerea cererii tot mai mari a clienților din întreaga Europă pentru ecosistemul de servicii GlobalStep, care acoperă întregul ciclu de viață al dezvoltării jocurilor.

„Bucureștiul are o forță de muncă tehnică incredibil de talentată, o comunitate de gameri și de dezvoltare de jocuri vibrantă și în creștere, o infrastructură de internet superbă și instituții educaționale puternice”, a declarat Gagan Ahluwalia, Chief Executive Officer al GlobalStep. „Suntem încântați să ne extindem în continuare în București și să creăm noi locuri de muncă și oportunități de carieră, pe măsură ce ne continuăm traiectoria de creștere puternică în Europa”.

GlobalStep face angajări pentru diverse poziții, de la posturi de Tester entry level până la resurse umane și diverse roluri de management. GlobalStep va continua să recruteze pe măsură ce își va extinde echipa din București.

„Avem o poveste de succes extraordinară în București, așa că extinderea în noi spații de birouri a fost un pas natural pentru noi”, a declarat Sumit Arora, vicepreședinte, Delivery and Operations la GlobalStep. „Excelența în furnizarea de servicii rămâne obiectivul nostru principal, iar noua locație ne va ajuta să le oferim clienților noștri din industria de gaming o mai mare diversitate de resurse, servind în același timp ca un hub pentru forța noastră de muncă tehnică distribuită.”

Cu sediul central în Dallas, GlobalStep este un furnizor global de servicii tehnologice pentru industria jocurilor video și are operațiuni în America de Nord, Europa și Asia.

Printre serviciile pe care le oferă se numără proiectarea, dezvoltarea și implementarea produselor, asigurarea digitală, localizarea produselor, analize și informații, precum și asistență pentru clienți și monetizare.

Te-ar mai putea interesa și
Premierul finlandez cere UE să ajute Helsinki să prevină un aflux de migranţi sosiţi din Rusia
Premierul finlandez cere UE să ajute Helsinki să prevină un aflux de migranţi sosiţi din Rusia
Uniunea Europeană ar trebui să ia măsuri pentru a ajuta Finlanda să prevină un aflux de migranţi care sosesc din Rusia, a declarat vineri premierul finlandez Petteri Orpo, relatează Reuters....
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei sunt afectate de niveluri de subsidenţă (proces de coborâre treptată a ...
Campanie frauduloasă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajaţi ai DNSC
Campanie frauduloasă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajaţi ai DNSC
Campania frauduloasă de apeluri telefonice în care atacatorii se prezintă drept angajaţi ai Directoratului Naţional ...
Calea ferată Constanța – Mangalia: A fost lansată licitație de 1,3 miliarde de lei pentru electrificarea și reabilitarea liniei
Calea ferată Constanța – Mangalia: A fost lansată licitație de 1,3 miliarde de lei pentru electrificarea și reabilitarea ...
CFR SA a lansat licitația pentru electrificarea și reabilitarea liniei de cale ferată Constanța - Mangalia. Lucrările ...