1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Compania americană de securitate cibernetică CrowdStrike deschide un Centru de Inovaţie la Bucureşti

CrowdStrike Inc., una dintre cele mai importante companii americane de securitate cibernetică, a deschis la Bucureşti un Centru de Inovaţie. 

14 dec, 2018 | | ECONOMICA.net

Biroul găzduiește deja o echipă de profesioniști în domeniul cybersecurity, cloud, servicii de răspuns la incidente şi ştiinţa datelor. Compania se așteaptă ca biroul de la Bucureşti să crească pe măsură ce CrowdStrike își continuă expansiunea la nivel global. 

"Sunt foarte bucuros să anunţ deschiderea noului Centrul de Inovare din România, o țară cu cele mai bune talente de top din domeniul informaticii și securității informatice. Aştept cu nerăbdare să ne extindem prezenţa în următorii ani", a declarat Dmitri Alperovitch, șef de tehnologie și co-fondator al CrowdStrike.

Antivirusul startup-ului, CrowdStrike Falcon, protejează mii de clienţi din peste 100 de ţări împotriva tuturor tipurilor de atacuri cibernetice, utilizând soluţii de inteligenţă artificială şi indicatori de atac (IOA) pentru a opri în timp real ameninţările cunoscute şi necunoscute. Cu ajutorul soluţiei CrowdStrike Threat Graph, antivirusul Falcon corelează instantaneu 1 trilion de evenimente de securitate pe săptămână de pe tot globul pentru a preveni şi detecta ameninţările.

Dmitri Alperovitch a fost inclus de Politico Magazine printre primii 50 de gânditori influenţi şi vizionari, iar în 2013 a fost numit unul dintre Leading Global Thinker de către Foreign Policy Magazine, alături de secretarul de stat John Kerry, fondatorul Tesla, Elon Musk, şi fondatorul Amazon, Jeff Bezos. În 2017, revista Fortune l-a inclus pe Dmitri Alperovitch în clasamentul celor mai influenţi 40 de tineri oameni de afaceri.

Fondată în 2011, compania are circa 1.300 de angajați la nivel global şi operaţiuni în 176 de ţări. CrowdStrike, cu sediul în California, are operațiuni în Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă, Asia, Orientul Mijlociu.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO