Compania braziliană de IT Stefanini lansează un joint-venture în România

Stefanini, unul dintre cei mai importanţi furnizori globali de solutii de tehnologie pentru companii, lansează un nou joint-venture în România, Stefanini Infinit. Noua organizație va fi o companie de marketing digital full service, înființată în parteneriat cu frații și antreprenorii Alexandru Cernătescu și Andrei Cernătescu, proprietarii agenției de comunicare digitală Infinit Solutions Agency.
Economica.net - lun, 23 sept. 2019, 11:40
Compania braziliană de IT Stefanini lansează un joint-venture în România

Stefanini Infinit preia echipa fostei Infinit Solutions Agency și îi va continua operațiunile locale. În plus, noua companie va avea acum acces la resursele globale ale Grupului Stefanini și va îmbogăți oferta globală de servicii a Grupului, adăugând o perspectivă creativă și de marketing la soluțiile de business și tehnologie oferite de Grup.

„Acum, mai mult ca oricând, trăim într-un mediu de business în care fiecare companie a dezvoltat o abordare centrată pe clienți”, spune Marco Stefanini, CEO și fondator Stefanini și acționar majoritar în Stefanini Infinit. „Și, dacă nu a făcut-o încă, va trebui, cu siguranță, să o dezvolte. Noua generație de consumatori nu este doar activă, ci și activistă. Este alfabetizată digital și dornică să interacționeze cu brandurile. Așadar, mărcile – și companiile, în general – trebuie să-și dezvolte o poartă digitală și să se concentreze pe menținerea unei relații coerente și relevante cu clienții lor, prin utilizarea creativă a tehnologiei. Acesta este motivul pentru care am dorit să ne completăm portofoliul nostru de tehnologie și de business cu un set de abilități creative și de marketing, care să le permită companiilor să aducă noi soluții digitale clienților lor și să răspundă nevoilor acestora mai bine ca niciodată.”

Stefanini International Holding, brațul internațional al gigantului tehnologic brazilian, urmărește o strategie de achiziție sau înființare de joint-venture-uri cu antreprenori locali tineri și ambițioși, din toată lumea. Grupul le oferă o platformă globală pentru soluțiile și serviciile lor și, în același timp, o strategie de continuă extindere și reîmprospătare a propriului portofoliu. Stefanini Infinit este primul astfel de joint-venture din Europa.

Stefanini Infinit va continua să funcționeze ca o companie independentă, păstrându-și intact managementul și cultura creativă, dar compania va putea acum să utilizeze resursele și prezența Grupului Stefanini în peste 40 de țări.

Stefanini este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experiență în furnizarea de servicii de tehnologie la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea aplicațiilor software. Aceasta are o prezență directă în 40 de țări, prin cele 70 de birouri din întreaga lume și un portofoliu de peste 500 de clienți activi. Clienții provin din sectoare precum serviciile financiare, industria prelucrătoare, telecomunicații, industria chimică, servicii, tehnologii, sectorul public și beneficiază de un set complet de servicii mature și profesionale, care acoperă întregul ciclu de viață al unei aplicații.

Te-ar mai putea interesa și
EXCLUSIV. Gratis, dar cu bani! Cine vrea să se racordeze la gaze și electricitate poate plăti costurile și primește banii în cinci ani. Racordarea e gratuită prin lege, dar e blocată
EXCLUSIV. Gratis, dar cu bani! Cine vrea să se racordeze la gaze și electricitate poate plăti costurile și primește ...
Racordarea la rețelele de gaze și energie electrică, devenită gratuită în urma reglementărilor emise în 2020, rămâne gratuită ca principiu, dar se va introduce o opțiune: aceea ca...
Patru noi vehicule, testate de EuroNCAP
Patru noi vehicule, testate de EuroNCAP
EuroNCAP, a dat astăzi publicității rezultatele primelor modele testate în 2021. Conform EuroNCAP, două mașini noi ...
Metrorex renovează stația Universitate
Metrorex renovează stația Universitate
Metrorex a demarat renovarea în regie proprie a stației Universitate, inaugurată în 1987. Lucrările vor consta în refacerea ...
Lipsa forţei de muncă revine în topul îngrijorărilor directorilor financiari din România – studiu Deloitte
Lipsa forţei de muncă revine în topul îngrijorărilor directorilor financiari din România – studiu Deloitte
 Insuficienţa forţei calificate de muncă a revenit printre îngrijorările liderilor de companii din România, după ...