Compania britanică de telecomunicații Commify deschide un centru de inginerie IT în România

Commify, companie britanică de telecomunicații cu peste 300 de angajați, care oferă soluții de comunicare de afaceri, înființează la București un centru de inginerie IT.
Lidia Neagu - Dum, 07 aug. 2022, 21:33
Compania britanică de telecomunicații Commify deschide un centru de inginerie IT în România

”Pentru a ne sprijini creșterea continuă, suntem încântați să construim un centru de inginerie în București, România. Commify a atras întotdeauna unele dintre cele mai bune și mai strălucite talente – și știm că noua noastră echipă din România nu va face excepție. Această echipă va juca un rol cheie în a ne ajuta să rămânem lideri în comunicarea de afaceri prin dezvoltarea continuă a soluției noastre Communication Platform as-a-Service (CPaaS) în cloud”, spune Vishal Manani, Chief Technology Officer la Commify.

Compania vrea, de asemenea, să recruteze specialiști IT pentru noul centru. Printre pozițiile deschise se numără: Front-end web developer, Software engineer, Automation tester, Engineering tech lead, Senior software engineer și Senior data engineer.

„Cu recentele recrutări pentru rolurile de conducere în domeniul ingineriei și al resurselor umane din București, Commify angajează acum ingineri în mai multe echipe interfuncționale pentru a lucra la proiecte interesante care aduc valoare în toate mărcile noastre. De asemenea, intenționăm să stabilim legături cu instituții de învățământ din întreaga țară pentru a angaja absolvenți în cadrul echipelor noastre de inginerie și de produs.”

Potrivit lui Nimira Kassam, director de resurse umane la Commify, deși centrul de inginerie are sediul în București, acesta va oferi oportunități de muncă hibride care ar putea duce la extinderea echipei dincolo de oraș.

„Commify investește foarte mult în dezvoltarea echipelor noastre. Personalul nostru are posibilitatea de a învăța și de a crește ca parte a dezvoltării personale și profesionale prin intermediul unor trasee de carieră structurate. Inginerii vor lucra ca parte a unei organizații tehnologice globale, împărtășind cele mai bune practici cu echipe din Marea Britanie, Europa și SUA.

„În calitate de furnizor de comunicații de afaceri preferat de IMM-uri, Commify a fost primul care a intrat în spațiul SMS cu peste două decenii în urmă și nu am stat niciodată pe loc. Ne bucurăm de provocările tehnice și de oferirea unei tehnologii de mesagerie orientate spre viitor, care să sprijine rezultate mai bune pentru afaceri și clienți. Commify a atras întotdeauna unele dintre cele mai bune și mai strălucite talente – și știm că echipa noastră din România nu va face excepție.”

Commify oferă soluții de comunicare de afaceri care alimentează peste 5 miliarde de conversații pe an pentru peste 46.000 de companii. Aceasta operează servicii de mesagerie SMS, voce, web, IP/OTT, e-mail și servicii de mesagerie multichannel atât în regim de autoservire (prin intermediul unei platforme online sau API), cât și ca soluții personalizate. Printre mărcile sale principale se numără:

Cu sediul central în Nottingham, Marea Britanie, compania își desfășoară activitatea în Marea Britanie, Irlanda, Franța, Spania, Germania, Italia, Țările de Jos și Australia sub un portofoliu de mărci orientate către clienți care se adresează diferitelor piețe și diferitelor segmente de clienți.

Te-ar mai putea interesa și
Nicușor Dan: Este un dezechilibru între banii Primăriei Capitalei și banii primăriilor de sector. A trebuit să tai din investiții din cauza lipsurilor
Nicușor Dan: Este un dezechilibru între banii Primăriei Capitalei și banii primăriilor de sector. A trebuit să tai ...
Municipalitatea a tăiat din investiţii din cauza lipsei banilor, a declarat, marţi, primarul general Nicuşor Dan, atrăgând atenţia asupra "dezechilibrului" dintre fondurile pentru Primăria......
Banca Mondială se așteaptă la o ușoară scădere economică anul acesta în regiunea Europa de Est şi Asia Centrală, din cauza războiului din Ucraina
Banca Mondială se așteaptă la o ușoară scădere economică anul acesta în regiunea Europa de Est şi Asia Centrală, ...
Banca Mondială prognozează o scădere a economiei în regiunea Europa de Est şi Asia Centrală, în care este inclusă ...
Avocații prințului moștenitor al Arabiei Saudite Mohammed bin Salman susțin că acesta beneficiază de imunitate, după ce a devenit prim-ministru
Avocații prințului moștenitor al Arabiei Saudite Mohammed bin Salman susțin că acesta beneficiază de imunitate, după ...
Avocaţii prinţului moştenitor al Arabiei Saudite Mohammed bin Salman afirmă că noua sa funcţie de premier îi permite ...
Rezervările turistice online făcute până acum în 2022 au depășit numărul celor din 2019 – Eurostat
Rezervările turistice online făcute până acum în 2022 au depășit numărul celor din 2019 – Eurostat
În primul semestru din 2022, turiştii au petrecut în total aproximativ 199 de milioane de nopţi în spaţii de cazare ...