1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 10 º

Companii

Compania care administrează restaurantele Pizza Hut, KFC şi Taco Bell anunţă schimbări în conducerea societăţii

Sphera Franchise Group (simbol bursier SFG), care reuneşte sub umbrela sa companiile care deţin brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, a anunţat schimbări în conducerea societăţii, potrivit news.ro.

07 oct, 2018 | ECONOMICA.net

Astfel, Consiliul de Administraţie al SFG a anunţat numirea provizorie a lui Lucian Hoanca în calitate de administrator al societăţii, membru ne-executiv în board, începând cu data de 25 octombrie, până la data la care Adunarea Generală a Acţionarilor va alege un membru în CA.

În plus, Daniel Paliţă a fost numit provizoriu în funcţia de director financiar al societăţii, începând cu 4 octombrie, în contextul renunţării lui Stylianos Bairaktaris la mandatul de membru în cadrul Consiliului de Administraţie de la 25 octombrie, cât şi la mandatul de director executiv financiar începând cu data de 3 octombrie.

Totodată, Konstantinos Mitzalis a renunţat la mandatul de membru independent în cadrul Consiliului de Administraţie, începând cu 16 noiembrie.

"În acest sens, Consiliul de Administraţie al Sphera Franchise Group a decis numirea provizorie a lui Răzvan Lefter în calitate de administrator independent al societăţii, membru în CA, începând cu data de 16 noiembrie, până la data la care Adunarea Generală a Acţionarilor va alege un membru în board.

Sphera Franchise Group are o capitalizare de 938,9 milioane lei.

Compania a înregistrat vânzări de 350 milioane lei în primul semestru al anului, mai mari cu 44,5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce profitul perioadei s-a redus cu 31% la 18,75 milioane lei, de la 27,2 milioane lei.

Restaurantele KFC reprezintă mai mult de 77% din vânzările grupului.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO