Compania Cez Vânzare își va redeschide începând de luni Centrele de Relații cu Clienții

CEZ Vânzare va redeschide Centrele de Relaţii cu Clienţii, stabilind un program redus şi un set strict de reguli de funcţionare, canalele online ale furnizorului de energie electrică şi gaze naturale rămânând în continuare operaţionale, informează compania printr-un comunicat remis AGERPRES.
Economica.net - joi, 14 mai 2020, 12:49
Compania Cez Vânzare își va redeschide începând de luni Centrele de Relații cu Clienții

Centrele de Relaţii cu Clienţii CEZ Vânzare din municipiile – reşedinţă de judeţ: Timişoara, Alexandria, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Slatina şi Târgu Jiu îşi vor relua activitatea din data de 18 mai 2020, având un program de lucru cu publicul de 6 ore, de luni până vineri, în intervalul orar 8:30 – 14:30.

Totodată, de luni, 18 mai, se vor deschide şi Centrele de Relaţii cu Clienţii din localităţile Câmpulung, Băileşti, Caracal, Roşiorii de Vede, Videle şi Drăgăşani (interval orar 8:30 – 14:30).

CRC-urile CEZ din Curtea de Argeş, Filiaşi, Bechet, Orşova, Vânju Mare, Baia de Aramă, Corabia, Călimăneşti, Horezu şi Reşiţa îşi vor relua activitatea, între orele 8:30-14:30 conform programului: Curtea de Argeş din 20 mai, Filiaşi din 22 mai, Bechet din 20 mai, Orşova, din 21 mai, Vânju Mare, din 22 mai, Baia de Aramă, din 19 mai, Corabia, din 20 mai, Călimăneşti, din 19 mai, Horezu, din 20 mai, Reşiţa, din 21 mai şi Iaşi din 18 mai, respectiv 22 mai (9:00 – 12:00)

Reprezentanţii companiei precizează că angajaţii Centrelor vor purta măşti şi mănuşi de protecţie, în centre fiind instalate în prealabil geamuri de protecţie plexiglass, ocuparea ghişeelor va fi organizată astfel – un ghişeu funcţional, unul/ două ghişee libere. În Centrele de Relaţii cu Clienţii din Craiova şi Piteşti vor funcţiona concomitent 4 ghişee aflate la o distanţă de minim 2 metri.

CRC-urile CEZ din localităţile Alexandria, Slatina, Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin şi Râmnicu Vâlcea vor funcţiona cu două ghişee, iar în celelalte centre, activitatea va fi deservită de un singur ghişeu.

Accesul clienţilor în CRC va fi permis doar cu mască şi mănuşi de protecţie (doar un reprezentant per familie), accesul în incintă se va face doar după ieşirea persoanei care a intrat înainte, cozile de aşteptare se vor forma în afara incintei centrului, respectând regulile de distanţare socială, clienţilor li se va măsura temperatura la intrarea în CRC, iar celor cu temperatura de 37,5 sau mai mare nu li se va permite accesul în centru.

Clienţii vor fi direcţionaţi de către personalul de pază să-şi şteargă tălpile încălţămintei pe covoraşul dezinfectant de la intrarea în centru precum şi să-şi igienizeze mâinile cu soluţii de dezinfectare şi li se recomandă folosirea propriilor instrumente de scris pentru semnarea oricăror documente. Totodată, se recomandă pregătirea în prealabil a documentelor de identificare necesare (CI), facturi, etc.

CEZ Vânzare le reaminteşte clienţilor săi că pot comunica şi de acasă, folosind portalul şi aplicaţia mobilă MYCEZ sau Info Linia CEZ, 0251 929, disponibilă pentru solicitarea de informaţii comerciale, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00, în timp ce înregistrarea deranjamentelor electrice poate fi efectuată non stop.

De asemenea, apelând Info Linia CEZ, clienţii pot primi informaţiile de care au nevoie, fără a intra în contact cu un operator uman, prin intermediul soluţiei digitale IVR Dinamic (asistent vocal interactiv) care le oferă acces rapid la informaţii despre situaţia facturilor şi plăţilor sau pentru înregistrarea unui deranjament electric).

De asemenea, clienţii mai au la dispoziţie chatul online, implementat de furnizorul CEZ Vânzare pe website-ul https://www.cezinfo.ro/, de luni până vineri, în intervalul orar 8:00 – 16:00.

Te-ar mai putea interesa și
DNA a trimis în judecată doi foști directori ai RAAN Drobeta. Aceștia sunt acuzați că au aprobat plata ilegală a 55 de milioane de lei către o firmă privată
DNA a trimis în judecată doi foști directori ai RAAN Drobeta. Aceștia sunt acuzați că au aprobat plata ilegală a 55 ...
Gheorghe Dulcea şi Gheorghe-Silviu Constantin, foşti directori în cadrul Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare (RAAN), au fost trimişi în judecată de procurorii anticorupţie într-un......
Accor va deschide peste doi ani noul Mercure Alba Iulia Cetate, primul hotel din oraș afiliat unui lanț internațional
Accor va deschide peste doi ani noul Mercure Alba Iulia Cetate, primul hotel din oraș afiliat unui lanț internațional
Liderul global în industria ospitalității Accor anunță că va deschide încă un hotel în România, noul Mercure Alba ...
Metrorex: Trenurile vor circula la 10 – 12 minute pe Magistrala 2 până la finalul zilei
Metrorex: Trenurile vor circula la 10 – 12 minute pe Magistrala 2 până la finalul zilei
Ppână la finalul zilei circulația trenurilor cu călători pe Magistrala 2 se desfășoară la un interval de 10 - 12 ...
Vindem-ieftin.ro înființează „Comunitatea Producătorilor de Succes” – (P)
Vindem-ieftin.ro înființează „Comunitatea Producătorilor de Succes” – (P)
Vindem-ieftin.ro, primul market network din domeniul materialelor de construcții din România, înființează „Comunitatea ...