1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Compania CFR Călători și-a crecut parcul de vagoane cu 3,6% în luna februarie

CFR Călători are începând cu sfârșitul lunii februarie 2020 un parc activ de vagoane mai mare cu 3,6%. Această creștere lunară reprezintă un procent comparabil cu media europeană anuală în ceea ce privește variația de parc. Numărul de vagoane puse în circulație de CFR Călători a ajuns la 881, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către ECONOMICA.net.

04 mar, 2020 | ECONOMICA.net

Au fost reparate și modernizate 59 de vagoane (54 reparate, 5 modernizate). De asemenea, compania a retras 28 de vagoane pentru a fi introduse în reparații.

Vagoanele reparate și cele modernizate sunt deja introduse în trenurile InterRegio care circulă în toată țara. În luna ianuarie parcul activ al companiei era de 850 de vagoane.

"În prima zi de mandat am stabilit că obiectiv creșterea parcului activ de vagoane de la 850 la cel puțîn 1000 (Obiectivul 1000+). După o lună de activitate la CFR Călători, am crescut parcul activ cu 31 de vagoane. Continuăm!", a spus Dan M. Costescu, director general CFR Călători.

Numărul de locomotive și automotoare reparate și puse în circulație în luna februarie a crescut de asemenea cu 8 unități.

Pe lângă suplimentarea zilnică a locurilor din trenuri, compania va crește în continuare și parcul activ de vagoane. În mod transparent, pe situl companiei, va fi afișat, lunar, graficul cu numărul de vagoane CFR Călători aflate în circulăție.

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la liberă circulăţie a persoanelor în interiorul şi în afară ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de clienţi.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO