1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Compania CFR S.A. a prelungit perioada de evaluare a ofertei privind modernizarea liniei de cale ferată dintre București și Giurgiu

CFR S.A. a decis prelungirea etapei de evaluare a ofertei depuse la procedura de licitaţie pentru modernizarea liniei de cale ferată între Bucureşti şi Giurgiu, se menţionează într-un comunicat remis sâmbătă de CFR S.A., relatează Agerpres.

24 oct, 2020 | Agerpres

"Etapa de evaluare a ofertei depuse la procedura de licitaţie pentru obiectivul 'Modernizarea liniei CF Bucureşti Nord - Jilava - Giurgiu Nord - Giurgiu Frontiera, Lot 1: Redeschiderea circulaţiei feroviare pe podul peste râul Argeş, între Vidra şi Comana' a fost prelungită, deoarece ofertantul nu a depus toate documentele necesare, şi anume caziere judiciare şi documentele suport care sa susţina cerinţele DUAE, conform cerinţelor de clarificare ale comisiei, documente fără de care procedura de evaluare nu poate înainta", potrivit CFR S.A..

Reprezentanţii comisiei de licitaţie ai CFR S.A. au finalizat etapa de evaluare financiară pentru care a fost emis avizul pozitiv ANAP, se precizează în comunicat.

CFR S.A. aşteaptă ca ofertantul să depună în perioada următoare cazierele judiciare şi documentele justificative ce susţin DUAE, conform solicitărilor de clarificări ale comisiei de licitaţie, astfel încât toate cerinţele legale pentru finalizarea procedurii de licitaţie pentru acest obiectiv să fie respectate, menţionează CFR S.A..

În conformitate cu prevederile legislaţiei achiziţiilor publice, procedura se finalizează după verificarea documentelor ce susţin DUAE şi după emiterea raportului, conform CFR S.A..

În prezent, pentru a putea emite raportul, comisia a solicitat clarificări suplimentare, ofertantul fiind aşteptat să depună şi cazierele judiciare şi documentele suport care sa susţina cerinţele DUAE, se precizează în comunicatul CFR S.A..

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO