1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -1 º

Companii

Compania de blockchain Modex oferă cursuri online gratuite în această perioadă

Compania românească de blockchain Modex oferă cursuri online gratuite pentru cei care vor să obţină certificarea de Business Analyst în blockchain, o alternativă pentru cei care stau acasă de a folosi timpul pentru a învăţa noţiuni noi.

25 mar, 2020 | | ECONOMICA.net

„Credem în schimbarea vieţii oamenilor şi în modelarea societăţii în care trăim prin tehnologie. (...) Zilele acestea mulţi oameni au rămas acasă după ce majoritatea ţărilor a impus restricţii, pentru a reduce extinderea focarului de coronavirus”, a spus Mihai Ivaşcu, CEO şi fondator Modex.

Cursul este oferit în cadrul Modex Academy şi se adresează celor ce vor să înţeleagă mai bine tehnologia blockchain și care este impactul său asupra sectorului de afaceri și a societății în ansamblu. Cei care se înscriu sunt introduși treptat în concepte cheie ale tehnologie blockchain, criptomonede, protocoale informatice și registre distribuite.

Cursul oferă, de asemenea, o incursiune în istoria complexă a blockchain-ului: cum a evoluat de la scopul său inițial de distribuție a criptomonedelor, până la o bază pentru aplicații descentralizate, care au potențialul de a crește productivitatea în mai multe sectoare industriale și de a crește calitatea vieții, în general.

Cursul a fost conceput intenționat pentru persoane fără pregătire tehnică, urmărind să facă blockchain-ul înțeles pentru oricine. După finalizarea cursului, veți putea gândi o strategie de a aplica această tehnologie pentru a eficientiza operațiunile și pentru a crește productivitatea în afacerea voastră.

Cursul este împărțit în cinci capitole.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO