1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 4 º

Companii

Compania de jocuri Ubisoft anunţă costruirea unui parc tematic uriaş în Malaezia

Compania franceză producătoare de jocuri Ubisoft a anunţat luni că va amenaja în capitala Malaeziei, Kuala Lumpur, un parc tematic pentru împătimiţii jocurilor video, care se va deschide în 2020, scrie variety.com, potrivit Agerpres.

07 sep, 2015 | Agerpres

'Vom crea un spaţiu unde fiecare invitat este un jucător, fiecare călătorie este un teren de joacă şi fiecare vizită este un joc', a declarat luni Jean de Riviers, vicepreşedinte al Ubisoft Motion Pictures.

'Încercăm să creăm o poveste care debutează la începutul fiecărei vizite, se desfăşoară pe toată durata vizitei şi continuă şi după încheierea vizitei', a adăugat Jean de Riviers, subliniind că acest proiect, care se va întinde pe o suprafaţă de peste 10.000 metri pătraţi, 'nu este despre tehnologie, ci despre felul în care tehnologia sprijină povestea'.

Ubisoft a realizat în 2014 în colaborare cu Futurescope Franţa un parc tematic ce propunea o incursiune 3D având la bază jocul 'Raving Rabbits: Travel in Time'.

În 2016 va avea premiera pe marile ecrane o ecranizare după cel mai cunoscut joc al companiei Ubisoft, 'Assasin's Creed', cu Michael Fassbender şi Marion Cotillard, în regia lui Justin Kurzel.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO