1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 2 º

Companii

Compania Electrica Furnizare a donat 30.000 de euro către Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta

Electrica Furnizare, compania de furnizare a energiei electrice și a gazelor naturale din cadrul Grupului Electrica, a donat Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta suma de 30.000 euro pentru achiziționarea de aparatură medicală, informează societatea prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

26 mar, 2020 | ECONOMICA.net

Astfel, Electrica Furnizare se alătură efortului de susținere a celor care luptă în prima linie cu noul coronavirus și acordă o sponsorizare, în valoare de 30.000 euro, Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din București, unitatea sanitară care va prelua cazurile cu infecții COVID-19 și comorbidități respiratorii,  din  zona de sud a țării, conform planului ALB al Ministerului Sănătății, se mai specifică în comunicat.


Cu acești bani va fi achiziționată aparatură medicală necesară pentru tratarea pacienților afectați de noul virus, precum și de echipamente de protecție pentru personalul medical.
”În contextul epidemiologic actual, Electrică Furnizare sprijină activ lupta împotriva COVID-19 prin dotarea Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta cu aparatură medicală atât de necesară pentru îngrijirea pacienților afectați de virus. Împreună vom depăși cu bine această perioadă dificilă, în care solidaritatea și susținerea sistemului medical sunt imperative”, a declarat Darius Dumitru Meșca, Director General Electrică Furnizare.


Electrică Furnizare susține și “Campania națională de informare și prevenire a contaminării cu noul CORONAVIRUS”, lansată de Crucea Roșie Română, la care a donat  suma de 90.000 de euro pentru achiziția de măști sanitare de unică folosință.
Electrică Furnizare a adoptat un plan de măsuri speciale pentru protejarea sănătății clienților, partenerilor și angajaților, limitarea unei potențiale extinderi a COVID-19, precum și pentru bună desfășurare a operațiunilor. Astfel, Electrica Furnizare încurajează folosirea modalităților alternative de comunicare și de plată a facturilor de energie electrică și gaze naturale.
Detalii, aici: https://www.electricafurnizare.ro/modalități-de-plata-factură-electrică-furnizare/

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO