1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Compania Ford Otosan din Turcia va începe producția de măști medicale, în contextul extinderii pandemiei de coronavirus

Ford Otosan a anunţat vineri că firma va începe producţia de măşti, în contextul eforturilor autorităţilor din Turcia pentru a ţine sub control pandemia de coronavirus (COVID-19), anunţă publicaţia Daily Sabah, informează Agerpres.

27 mar, 2020 | Agerpres

Măştile, al căror design a fost dezvoltat de departamentul de cercetare-dezvoltare al producătorului auto, în urma discuţiilor cu ministerele Tehnologiei şi Sănătăţii, vor proteja întreaga faţă, la un unghi de 150 de grade, spre deosebire de alte modele.

Haydar Yenigün, directorul general al Ford Otosan, a precizat că producţia de măşti se bazează pe designul dezvoltat de Ford Otosan împreună cu un furnizor din industrie.

Pentru a sprijini sectorul sănătăţii, din ce în ce mai multe branduri auto au anunţat că vor produce ventilatoare medicale.

Şi sectorul apărării din Turcia va produce ventilatoare medicale.

În Turcia, numărul cazurilor confirmate în ultimele două săptămâni este de 2.433, dintre care 59 de decese.

Marţi, Ford a anunţat că lucrează cu divizia de sănătate a General Electric (GE) şi cu firma 3M Co pentru a accelera în SUA producţia de ventilatoare pentru pacienţi şi de măşti de protecţie respiratorie pentru angajaţii din sănătate.

Ford Motor Company este o companie globală cu sediul în Dearborn, Michigan. Compania proiectează, produce, comercializează şi furnizează o linie completă de autoturisme, camioane, SUV-uri, vehicule electrificate marca Ford şi vehicule de lux Lincoln, oferă servicii financiare prin Ford Motor Credit Company. Ford are aproximativ 190.000 de angajaţi în întreaga lume.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO