1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

Auto

Compania Ford România anunță că oferă un serviciu de igienizare a sistemului de aer condiționat al mașinilor

Ford România anunţă lansarea unei noi campanii de service, ce presupune igienizarea sistemului de aer condiţionat al maşinilor, contra cost.

12 mai, 2020 | Agerpres

"Campania de service a Ford implică schimbarea filtrului de polen al maşinii cu un alt filtru pe bază de carbon activ şi curăţarea casetei filtrului de polen cu ajutorul unei soluţii speciale de igienizare. Filtrul pe bază de carbon activ asigură o barieră împotriva impurităţilor, prevenind totodată şi alergiile. Serviciul este contra cost şi se efectuează doar în reprezentanţele autorizate Ford, în perioada mai - iunie", se arată într-un comunicat de presă al companiei, transmis marţi AGERPRES.

Conform constructorului auto, aceasta este a doua campanie de marketing lansată în cadrul procesului de "Restart Service", după cea intitulată "#StaiAcasă", demarată ca urmare a pandemiei de Coronavirus.

Campania "#StaiAcasă" presupune preluarea maşinilor ce necesită reparaţii în service chiar de la domiciliul clientului. Ulterior, maşina este reparată, igienizată şi adusă de către reprezentantul Ford din nou la domiciliul clientului, fără ca acesta să fie nevoit să se deplaseze. În plus, clientul poate urmări procesul de servisare prin intermediul unui sistem de video check-in.

Pe de altă parte, campania de igienizare a sistemului de aer condiţionat va fi lansată treptat în toate ţările europene unde Ford este prezent, începând din această săptămână.

Ford Motor Company este o companie globală cu sediul în Dearborn, Michigan. Compania proiectează, produce, comercializează şi furnizează o linie completă de autoturisme, camioane, SUV-uri, vehicule electrificate marca Ford şi vehicule de lux Lincoln, oferă servicii financiare prin Ford Motor Credit Company şi urmăreşte să ocupe poziţii de top în domeniul electrificării, vehiculelor autonome şi soluţiilor de mobilitate. Ford are aproximativ 190.000 de angajaţi în întreaga lume.

Ford Europa este responsabilă de producerea, vânzarea şi deservirea vehiculelor marca Ford pe 50 de pieţe individuale, având aproximativ 46.000 de angajaţi în unităţile proprii şi în asocierile în participaţie consolidate şi aproximativ 61.000 de angajaţi, dacă sunt incluse şi societăţile neconsolidate. Pe lângă Ford Motor Credit Company, operaţiunile Ford Europa includ Divizia de servicii pentru clienţi Ford şi 19 unităţi de producţie (12 unităţi proprii şi şapte asocieri în participaţie neconsolidate).

Primele autoturisme Ford au fost expediate în Europa în 1903 - în acelaşi an a fost fondată Ford Motor Company. Producţia europeană a început în anul 1911.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO