1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

Companii

Compania Geometry anunță o inovație sustenabilă în domeniul retailului care ajută la combaterea COVID-19

Geometry, agenția de End to End Creative Commerce, parte a WPP, anunță inovația Handle on Hygiene, care constă într-un dispozitiv ce aplică instant un strat de lichid dezinfectant pe orice tip de mâner eliminând răspândirea germenilor cu un singur gest, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

25 mai, 2020 | ECONOMICA.net

Această invenție este o parte a strategiei pe care Geometry a inițiat-o pentru a oferi soluții de igienă în retail în contextul pandemic actual și pentru ceea ce va fi nouă normalitate post COVID-19.

De la apariția COVID-19, igienă publică a căpătat o importanța mult mai mare, iar igienă în spațiile comerciale este de mare interes pentru toată lumea. Organizațiile de sănătate atrag atenția publicului și îndeamnă la măsuri preventive de igienă. Multe dintre acestea se referă la dezinfectarea frecventă a zonelor cu care intră în contact mai multe persoane și care pot reduce riscul infectării. Că rezultat al acestei recomandări, vânzările de geluri dezinfectante și săpunuri antibacteriene a crescut, dar există o serie de lipsuri în privința dezinfectării suprafețelor utilizate de public, mai ales în spațiile comerciale, în zona de retail.

Tehnologia Handle on Hygiene oferă magazinelor comerciale o soluție viabilă

Inovație dezvoltată anterior de Geometry, care este introdusă din nou pe piață, Handle on Hygiene, oferă retailerilor oportunitatea de a veni cu o soluție sigură, orientată către consumator ca măsură în lupta împotriva răspândirii COVID-19.

Această inovație unică în lume a fost concepută în 2015 de către Geometry Orientul Mijlociu și Nordul Africii și Barrows, producătorul de experiențe digitale și în mediul fizic din retail în parteneriat cu Lifebuoy, brand dezinfectant Unilever. Testată și implementată în mai mult de 500 de supermarketuri în decurs de 2 ani, tehnologia aplică instant un strat subțire de lichid dezinfectant pe orice mâner de cărucior disponibil în supermarket sau în magazinele comerciale, ucigând 99,9% germeni printr-un simplu gest. Cumpărătorii din magazine sunt protejați pe durata întregii experiențe în magazin. Chiar dacă alimentele sunt atinse, cumpărătorul dezinfectează din nou mâinile și mânerul utilizând dispozitivul Handle on Hygiene.

“Grație inovației premiate Handle on Hygiene și Geometry România poate oferi partenerilor din retail, dar și marilor transportatori interesați o soluție pe cât de simplă, pe atât de eficientă care poate rezolva una dintre problemele legate de siguranța clientului în spații publice închise” a declarat Mircea Pascu, General Manager Geometry România.

Peste 1 milion de germeni pe mânere

Experiențele de cumpărături sunt redefinite, iar o dezinfectare corectă și completă este acum posibilă. O serie de articole și studii universitare, inclusiv un studiu elaborat de Universitatea din Arizona a descoperit că pe mânerele cărucioarelor de cumpărături trăiesc tipuri periculoase de bacterii care devin gazed ideale pentru peste 1 milion de germeni. Situația epidemiologică din lume a adus în centrul discuțiilor obligativitatea unui protocol de igienizare fără precedent.

Acest lucru este susținut și de Nielsen, care previzionează nevoia de transparență totală în rândul lanțurilor comerciale și detalii referitoare la măsurile de siguranță și sănătate luate de retailer.

În timp ce marii retaileri din întreaga lume au implementat măsuri pentru a proteja cumpărătorii în magazine, Geometry crede că soluțiile trebuie să fie sustenabile și să aibă un impact pe termen lung. Misiunea firmei acum este să susțină retailerii, brandurile și cumpărătorii în această perioada dificilă și s-a mobilizat rapid să repornească producția de dispozitive Handle on Hygiene și, în același timp, să le producă la niște costuri cât mai reduse, pentru a asigura un număr cât mai mare de unități în întreaga lume.

În timp ce mecanismul de funcționare a fost testat și utilizat cu succes în supermarketuri la nivel global, tehnologia este ușor de adaptat pentru a fi aplicată pentru cărucioarele din aerorporturi, mânerelor din mijloacele de transport în comun sau alte tipuri de balustrade sau mânere care sunt frecvent utilizate de public.
loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO