Compania irlandeză de securitate cibernetică Smarttech247 își deschide oficial noile birouri din România

Compania irlandeză Smarttech247, lider recunoscut pe piața globală de securitate cibernetică, a inaugurat oficial noile sale birouri din centrul Bucureștiului.
Lidia Neagu - lun, 04 oct. 2021, 11:07
Compania irlandeză de securitate cibernetică Smarttech247 își deschide oficial noile birouri din România

„Este prima dată când organizăm un astfel de eveniment în România cu scopul de a împărtăși idei cu privire la modalități de a menține sub control amenințările de securitate cibernetică. În contextul în care autoritățile și companiile se străduiesc să-și protejeze interesele, s-a dovedit a fi un eveniment important și foarte apreciat. Suntem mândri că am reușit să îl organizam într-o locație atât de importantă precum București, care devine un centru de referință în materie de securitate cibernetică în Europa”, a spus Raluca Săceanu, Chief Operating Officer Smarttech247 în cadrul evenimentului de lansare a companiei pe piața locală.

Noile birouri ale companiei sunt amplasate într-un prestigios centru de afaceri, ocupat primordial de companii high tech cu creștere exponențială, contribuind la o expunere și promovare mai eficientă a produselor și serviciilor Smarttech247,  dar și la creșterea cotei de piață a companiei.

„Sunt momente extrem de interesante pentru Smarttech247, pentru programul nostru de consolidare a  planului de afaceri pentru piața din România și regiunea Europei Centrale și de Sud-Est, și suntem convinși că prin inaugurarea acestui nou sediu agenda noastră de inovare, dezvoltare și extindere va cunoaște un nou imbold”, spune Raluca Săceanu, COO Smarttech247.

Smarttech247 este o companie multipremiată în domeniul identificării și răspunsului la amenințări cibernetice (MDR – Managed Detection & Response), lider global în domeniul operațiunilor de securitate. În prezent, compania are birouri deschise în Irlanda, Regatul Unit, România, Polonia și SUA.

Platforma companiei, specializată în threat intelligence, oferă clienților săi o componentă de management al detecției și răspunsului pe bază de informații acționabile, detecție 24/7 a amenințărilor, investigare și răspuns. Serviciile Smarttech sunt create după principiul prevenției proactive, iar acest lucru se realizează prin utilizarea de tehnologii de ultimă oră în Cloud, analiză de big data și machine learning, toate sub coordonarea echipei specializate în coordonarea răspunsului la incidente.

Te-ar mai putea interesa și
Ford ar putea produce anual 300.000 de maşini în Spania, din 2027
Ford ar putea produce anual 300.000 de maşini în Spania, din 2027
 Compania americană Ford Motor intenţionează să producă anual 300.000 de unităţi dintr-un nou model la fabrica sa de la Valencia (Spania), începând din 2027, a anunţat vineri Ministerul......
Metroul de Otopeni: Stația STB „Aeroport Băneasa” va fi mutată pentru lucrări la M6 – Metrorex
Metroul de Otopeni: Stația STB „Aeroport Băneasa” va fi mutată pentru lucrări la M6 – Metrorex
Luni, 13 mai 2024, începând cu orele 10:00, STB va muta stația de autobuz “Aeroport Băneasa”, cu aproximativ 50 de ...
Nicuşor Dan: Costurile pentru recepţionarea Podului Basarab – 130.000.000 de lei. Constructorul ar putea plăti o parte
Nicuşor Dan: Costurile pentru recepţionarea Podului Basarab – 130.000.000 de lei. Constructorul ar putea plăti o ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, vineri, că vor fi necesare aproximativ 130 de milioane de lei în ...
Autostrada Transilvania: CNAIR închide duminică lotul Chețani – Câmpia Turzii, pentru exercițiu NATO
Autostrada Transilvania: CNAIR închide duminică lotul Chețani – Câmpia Turzii, pentru exercițiu NATO
CNAIR informează participanții la trafic că duminică, 12 mai 2024, circulația rutieră va fi închisă pe Autostrada ...