1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Compania israeliană de software DriveNets vrea să dubleze numărul de angajaţi ai centrului de la Bucureşti

DriveNets, companie israeliană de software de rețea web, anunță că va dubla numărul de angajaţi din Bucureşti, la 100 de persoane până la sfârșitul anului 2020.

08 apr, 2020 | | ECONOMICA.net

Centrul de excelență din București este dezvoltat de DriveNets și Tellence Tecnologies. În această perioadă, compania estimează că nevoia de soluții de rețea low-cost la scară mare este în creștere, odată cu pandemia COVID-19, care creează o creștere a traficului fără precedent, raportată de furnizorii de servicii la nivel global.

„DriveNets este impresionat de viteza cu care acești ingineri foarte talentați au învățat modelul nostru de business și au devenit parte a echipei noastre. Experiența, dăruirea și munca în echipă au avut deja un impact deosebit asupra produsului nostru software. Tellence este un partener valoros pentru noi și ne simțim încrezători că echipa noastră internațională valorifică acum tehnologia care va susține modul în care furnizorii de servicii își construiesc rețelele la o scară mai mare și cu o rentabilitate crescută", afirmă Ido Susan, CEO și co-fondator, DriveNets

Ce specializăti caută

DriveNets și Tellence caută acum ingineri software cu experiență în soluții de rețea, NFV / SDN & Cloud, ingineri de suport pentru clienți, cu expertiza in domeniul protocoalelor de routing / switching a rețelei și ingineri QA.

Tellence recrutează ingineri de dezvoltare software si QA care au experiență în routing, arhitecturi software, BSP și software scalabil, soluții front-end și back-end de ultimă generație, DevOps și QA - Manual & Automation.

De asemenea, caută experți în următoarele domenii: Protocoale: BGP (UC, LU), IS-IS, OSPF, OPSF-TE, RSVP, LDP, VPN & MVPN FrontEnd: React, NodeJS, JS, CSS, UI / UX

„Tellence este mândră de contribuția deosebită pe care echipa română a adus-o deja la lansările DriveNets și este încântată să dubleze echipa de talent local", declară Leo Radu, Co-fondator Tellence și director general al echipei din România.

În septembrie 2019, Tellence, un furnizor important de servicii de software și inginerie de înaltă tehnologie din România, a creat un centru de cercetare și dezvoltare semnificativ pentru DriveNets.

„În ultimele 6 luni Tellence și DriveNets au realizat o integrare rapidă și productivă a echipelor românești în nucleul grupurilor de cercetare și dezvoltare DriveNets, care se întind acum pe toate domeniile de expertiză, inclusiv routing, management, programare cip și devops. Suntem gata să creștem în toate aceste zone într-un ritm incredibil", completează Amir Krayden, reprezentantul VP R&D Customers, de la DriveNets.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO