1EUR = 4.7748 RON | Bucureşti 16 º

Companii

Compania israeliană DriveNets şi Tellence deschid un centru de R&D în Bucureşti şi anunţă angajări

DriveNets, companie israeliană producătoare de software de rețea, care a primit recent finanțare de tip seria A în valoare de 117 milioane dolari, va deschide un centru de cercetare și dezvoltare software la Bucureşti în parteneriat cu Tellence Technologies, furnizor român de servicii software, care recrutează specialiști software cu expertiză în soluții de rețea, NFV/SDN și Cloud.

23 sep, 2019 | ECONOMICA.net

Pe lângă închiderea unei etape de finanțare serie A în valoare de 117 milioane dolari, condusă de Bessemer Partners și Pitango Ventures, DriveNets beneficiază de susținerea mai multor investitori, printre care John Thompson, președinte la Microsoft și fost CEO al Symantec, Steve Luczo, fost CEO și actualul președinte al Seagate și fostul CEO al Palo Alto Networks, Mark McLaughlin.

Pentru viitorul centru, Tellence caută programatori cu experiență în routing, switching, arhitectura software scalabilă, BSP, tehnologii web de ultimă generație, DevOps și QA - Manual & Automat. De asemenea, recrutează experți în următoarele domenii: Protocoale: BGP (UC,LU), IS-IS, OSPF, OPSF-TE, RSVP, LDP, VPN & MVPN, Tehnologii Web: React, NodeJS, JS, CSS, UI/UX.

"Am ales să construim un centru de excelență în București, cu Tellence, care are un palmares impecabil în România, şi care va furniza expertiză și va îmbunătăţi în continuare tehnologia noastră", spune Ido Susan, CEO și co-fondator, DriveNets.

"DriveNets uste un pionier în transformarea rețelei în cloud și suntem încântați să facem parte din această călătorie. Construirea unei instalații românești va fi atât o oportunitate fantastică pentru valorificarea talentelor locale și accelerarea perioadei de introducere pe piață pentru a sprijini creșterea incredibilă a pieței serviciilor de rețea și a dezvoltărilor 5G.", a declarat Efi Levinzon, Director & Co-Foundator Tellence.

DriveNets a fost fondată de Ido Susan și Hillel Kobrinsky. Susan a co-fondat anterior Intucell, compania care a inventat tehnologia SON ( Self Optimizing Network ), achiziționată de Cisco în 2013 pentru 475 de milioane de dolari. Kobrinsky a fondat Interwise, companie achiziționata de AT&T pentru 121 de milioane de dolari. Tellence, înființată în 2012 de un grup de profesioniști în domeniul tehnologiei, este un  furnizor român de servicii software și inginerie de înaltă tehnologie. Compania este axată atât pe Cercetare și Dezvoltare cât și pe Suport software. Tellence operează într-o gamă largă de industrii: automobile, telecomunicații, securitate cibernetică, OTT, radiodifuziune, SatCom și semiconductori.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO