Compania IT românească NextUp Solutions a obținut anul trecut o creștere de 50% a afacerilor, peste estimările inițiale

NextUp Solutions, una dintre cele mai mari companii de soluții software pentru business, a anunțat că a înregistrat în 2022 o creștere a cifrei de afaceri cu 50% față de anul anterior, peste estimările companiei, în primul an după un proces de rebranding.
Lidia Neagu - mar, 17 ian. 2023, 13:46
Compania IT românească NextUp Solutions a obținut anul trecut o creștere de 50% a afacerilor, peste estimările inițiale

Creșterea cererii pentru soluții software de tip ERP și de salarizare, lansarea de noi soluții printre care SAF-T, e-Factura, RO e-Transport și automatizări ale proceselor repetitive de business, atragerea de noi clienți și creșterea spectaculoasă pentru soluții software customizabile sunt principalii factori care au impulsionat creșterea business-ului NextUp Solutions. 

“2022 a fost un an reper pentru business-ul nostru, venind, după investiții masive în softuri și funcționalități noi, cu o nouă strategie și un proces de rebranding care au dat noi direcții companiei, ceea ce a dus la creșteri cu mult peste estimările prognozate. A fost un an efervescent, cu numeroase proiecte și un interes impresionat pentru soluțiile noastre, în special privind soluția pentru raportarea SAF-T, obligatorie pentru firmele din România, dar și pentru sisteme de tip ERP sau softuri de salarizare. Am alocat resurse majore, în special financiare, dar și umane și tehnologice, pentru a dezvolta noi soluții software care să automatizeze operațiunile de business ale clienților”, punctează Roxana Epure, Managing Partner NextUp Solutions.

Astfel, în 2022, cea mai mare creștere a cererii a înregistrat-o soluția ERP, o creștere de 50%, urmată de funcționalitățile legate de SAF-T, softul de salarizare și dezvoltări personalizate. Comparativ cu 2021, anul trecut un efect considerabil asupra creșterii cifrei de afaceri au avut-o soluțiile de raportare SAF-T și e-Factura, NextUp Solutions fiind printre puținele companii de software care dezvoltă acest tip de soluții pentru automatizarea raportărilor către ANAF.

De asemenea, compania a înregistrat o creștere de 10% a numărului de clienți, la un total de peste 5.500. Cei mai mulți clienți provin din industriile retail, ecommerce, producție și servicii, iar cele mai mulți clienți noi în 2021 sunt din producție și distribuție.

Totodată, NextUp Solutions a investit peste 500.0000 de euro în dezvoltarea de noi tehnologii, în marketing și în consolidarea și extinderea echipei. Cea mai mare parte a investițiilor a fost dedicată dezvoltării de soluții software, în special de automatizări care reduce timpul de execuție cu până la 50%-80%, în funcție de tipul de operațiune și elimină erorile umane în activitatea de zi cu zi.

Astfel, și în 2022 NextUp Solutions spune că a înregistrat un avans semnificativ pe piaţa de inteligenţă artificială, integrând în softurile sale soluţii de automatizare, care automatizează operaţiuni de business, task-urile repetitive manuale fiind realizate în minute, în loc de ore, iar angajaţii fiind eliberaţi pentru activităţi mai creative şi mai valoroase profesional atât pentru cariera lor, cât şi pentru firma în care lucrează.

Pentru 2023, NextUp Solutions are în plan noi investiții în tehnologii și dezvoltarea de soluții software web-based, dar și în integrări cu tehnologii externe care să scape antreprenorii de birocrație și consum inutil de resurse și bani, estimând o creștere de 40% a cifrei de afaceri.

NextUp Solutions este dezvoltatorul unui sistem informatic integrat de tip ERP adaptat afacerilor locale. Softurile NextUp ii scutesc pe antreprenori de bani si timp neproductiv si sunt folosite cu precădere în retailul online, retailul tradiţional, producţie, distribuţie şi servicii, pentru a automatiza activităţi repetitive consumatoare de resurse şi a optimiza procesele şi previziunile de business. NextUp are peste 5.500 de clienți, cu o medie de cinci utilizatori per companie.

Te-ar mai putea interesa și
Chevron a raportat un profit record de 36,5 miliarde de dolari pentru 2022
Chevron a raportat un profit record de 36,5 miliarde de dolari pentru 2022
Chevron a publicat vineri un profit record de 36,5 miliarde de dolari pentru 2022, care este de peste două ori mai mare faţă de câştigul din anul anterior, dar rezultatul este uşor sub......
Indianul Gautam Adani, cel mai bogat om din Asia, e acuzat de fraudă și de manipularea prețului acțiunilor companiilor sale. Grupul său a pierdut 50 de miliarde de dolari în ultimele zile
Indianul Gautam Adani, cel mai bogat om din Asia, e acuzat de fraudă și de manipularea prețului acțiunilor companiilor ...
Valoarea de piaţă a imperiului de afaceri aparţinând miliardarului indian Gautam Adani, cel mai bogat om din Asia, s-a ...
CNAIR anunță care sunt drumurile închise din cauza zăpezii. E85 este închis pe raza Județului Buzău
CNAIR anunță care sunt drumurile închise din cauza zăpezii. E85 este închis pe raza Județului Buzău
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat în această dimineață care este situația drumurilor ...
Ciucu anunță că va face plângere penală împotriva acelora care au deturnat ASPA de la misiunea sa
Ciucu anunță că va face plângere penală împotriva acelora care au deturnat ASPA de la misiunea sa
Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunţă că va face o plângere penală împotriva celor care "au deturnat" Autoritatea ...