1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

Imobiliare

Compania logistică Maracana a închiriat 5.000 mp în MLP Bucharest West

Compania logistică Maracana a închiriat un spaţiu de 5.000 de mp în parcul logistic MLP Bucharest West. Tranzacţia a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară JLL. 

16 feb, 2021 | | ECONOMICA.net

Maracana a încheiat cu MLP Group un contract care prevede închirierea a peste 5.000 mp spații de depozitare. Facilitatea este programată să fie preluată de noul chiriș în luna febrarie 2021.

"Acesta este doar începutul parteneriatului dintre MLP Group și Maracana, având în vedere că noul chiriaș are în vedere extinderea activității din MLP Bucharest West cu încă 5.000 mp", a declarat Ionuț Grigoraș, consultant Industrial Department JLL Romania.

Prima fază a parcului logistic MLP Bucharest West are o suprafață de 22.000 mp, din care 15.000 mp sunt deja închiriați. 

MLP Bucharest West este un parc logistic și destinat activităților de producție care va avea la finalizarea completă a construcției 99.000 mp. Parcul este localizat într-o zonă cheie din România, la doar 15 km distanță de centrul Bucureștiului, având acces direct la șoseaua de centură și la autostrada A1 motorway. Amplasamentul proiectului este unul dintre cele mai mare avantaje ale acestuia, permițând asigurarea de servicii logistice rapide și eficiente. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO