1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Compania românească Simultec a produs un nou simulator de zbor, de câteva milioane de euro, ce va fi exportat în Africa

Compania românească Simultec a anunţat, miercuri, că a produs un nou simulator de zbor, de ultimă generaţie, ce va fi folosit pentru antrenarea piloţilor de elicoptere de nouă generaţie, potrivit News.ro.

17 iul, 2019 | News.ro

"E un simulator de 9 tone, produs sută la sută în România de ingineri şi programatori care au absolvit cursurile facultăţilor din România", informează comunicatul.

Simulatorul de zbor de elicoptere are o platformă care permite şase grade de mişcare, astfel încât piloţii pot simula fiecare mişcare.

"În plus, tehnologia folosită îi ajută chiar şi pe cei mai experimentaţi piloţi să îşi testeze reacţiile chiar şi în cele mai dure scenarii: oprirea motoarelor, daune după provocate de forţe inamice, condiţii meteo extreme", arată comunicatul.

Simulatorul va fi exportat în Africa. Fabrica Simultec poate produce în paralel până la cinci simulatoare. În medie durează opt luni construcţia simulatorului, potrivit  News.ro.

Fabrica românească este cel mai mare producător de simulatoare din Europa, iar în uzina din Măgurele se produc şi simulatoare de submarine, nave militare tancuri şi avioane de luptă.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO