Compania românească Zitec lansează Mirro, o aplicație pentru managementul resurselor umane, după o investiție de un milion de euro

Compania românească Zitec, specializată în dezvoltarea de soluții, servicii și produse tehnologice personalizate, a lansat Mirro.io o aplicație de HR care ajută companiile să crească performanța echipelor. 
Economica.net - mar, 21 mai 2019, 11:43
Compania românească Zitec lansează Mirro, o aplicație pentru managementul resurselor umane, după o investiție de un milion de euro

Aplicația pune accent pe performanța individuală și de echipă, urmărește eficiența colaborării, și acoperă într-un mod cât mai prietenos aspectele zilnice ale relației dintre persoană și organizație. Lansarea a avut loc în cadrul evenimentului Bucharest Tech Week 2019.

Dezvoltarea Mirro (mirro.io), cel de-al doilea produs propriu din portofoliul Zitec, după aplicația de registratură electronică Regista.ro, a început în anul 2018 și a costat un milion de euro, din care o parte au fost asigurați din fonduri europene. Înainte de lansare, aplicația a fost testată timp de șase luni în cadrul mai multor companii, în diferite scenarii de business.

Mirro se adresează organizațiilor pentru care dezvoltarea oamenilor este prioritară. Performanța fiecărui membru al echipei este privită în ansamblu, oferind o perspectivă nouă asupra evoluției în carieră, asupra impactului individual în cadrul organizației și a rezultatelor de business.

“Cu toate că suntem la început de drum cu Mirro, am discutat și modelat funcționalitățile împreună cu peste 20 companii de diferite dimensiuni și din industrii variate, companii ce ne-au fost alături în calitate de early-adopters. Astfel am câștigat încrederea unor companii care ne-au devenit deja clienți, iar la momentul lansării putem spune că deja creștem performanța pentru echipe din zona de tehnologie (Clever Tech, Play Solutions și Symbolic), consultanță în resurse umane (HRS Romania și Career Advisor), creative & media (High Contrast și Bright Agency), servicii tehnice (Depanero), online entertainment (Fortuna Entertainment Group) și altele”, a declarat Alex Lăpușan, CEO și Co-Fondator Zitec.

Aplicația poate acoperi tot parcursul unui angajat încă din momentul în care se alătură organizației. Cu toate că accentul este pus pe eficiența echipelor și performanța individuală, având la bază feedback-ul continuu, Mirro acoperă și alte funcționalități din zona resurselor umane, precum gestiunea contractelor de muncă și a documentelor aferente, istoricul angajatului, adeverințe, situația concediilor etc. De asemenea, Mirro se integrează cu ușurința cu soluții de tip Applicant Tracking System sau soluții de Payroll.

Mirro are o interfață prietenoasă, fiind o soluție Software as a Service (SaaS) care nu necesită instalare și este accesibilă direct din browser. Costul este de tip preț lunar per utilizator, fără costuri inițiale de implementare sau costuri de încetare a folosirii aplicației. Timpii de implementare sunt eliminați, aplicația are o interfață intuitivă, iar utilizarea ei nu necesită o instruire prealabilă sau ajutor în configurare. Din punct de vedere tehnic, soluția SaaS utilizează tehnologia cloud-computing Microsoft Azure, asigurând un nivel de securitate ridicat și o protecție avansată a datelor.

Aplicația este disponbilă momentan companiilor din România, însă Zitec dorește să

„După ce aplicația va fi validată aici vrem să mergem pe piețele externe, în principal în cele vorbitoare de limbă engleză. Am fost deja contactați de o companie din India. Targetul pe care vrem să îl realizăm în România este de 50.000 de euro”, a mai spus Lăpușan.

Lider pe piața IT din România, cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, precum și servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre puţinele companii româneşti certificată Microsoft ISV Gold, Microsoft Cloud Gold, Amazon AWS Technology Partner și Google Cloud.

 

Te-ar mai putea interesa și
UE va impune taxe la importurile de cereale din Rusia şi Belarus – Financial Times
UE va impune taxe la importurile de cereale din Rusia şi Belarus – Financial Times
Uniunea Europeană să pregăteşte să introducă taxe vamale la importurile de cereale din Rusia şi Belarus, în ideea de a-i linişti pe fermieri şi unele state membre, informează Financial......
Reîncep scumpirile la carburanți. Cu cât au crescut azi prețurile la benzină și motorină
Reîncep scumpirile la carburanți. Cu cât au crescut azi prețurile la benzină și motorină
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a crescut azi prețurile la  benzină și motorină, după patru ...
Programul Rabla 2024, lansat oficial la uzina Ford Otosan din Craiova
Programul Rabla 2024, lansat oficial la uzina Ford Otosan din Craiova
Astăzi, la ora 10.00, debutează programul Rabla 2024, cu cele două componente ale sale - Clasic și Plus. Iată toate ...
Scăderea comenzilor de la Ikea și a celor din industria auto germană pun presiune pe exportatorii români. Cîrlănaru, CITR: Numărul insolvențelor va rămâne constant, cel al concordatelor va exploda
Scăderea comenzilor de la Ikea și a celor din industria auto germană pun presiune pe exportatorii români. Cîrlănaru, ...
Țările din Europa, Germania, Franța, Italia sunt cele care și-au diminuat volumul cererii. Pentru industria mobilei este ...