Compania Signal Iduna Asigurare Reasigurare a numit-o pe Daniela Casapu în funcția de membră a Directoratului

Signal Iduna Asigurare Reasigurare o numește pe Daniela Casapu în funcția de membră în Directoratul companiei. Aceasta va fi responsabilă de coordonarea activității Diviziei care include departamentele Vânzări, Servicii Clienți și Marketing, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Ion Dobreanu - mie, 08 feb. 2023, 18:03
Compania Signal Iduna Asigurare Reasigurare a numit-o pe Daniela Casapu în funcția de membră a Directoratului

Alături de Daniela Casapu, din Directoratul Signal Iduna Asigurare Reasigurare mai fac parte Tiberiu Maier, președinte al Directoratului și Mihaela Drugă, membră a Directoratului.

Daniela Casapu va continua promovarea serviciilor pe segmentul asigurărilor de sănătate cu un potențial de creștere important atât în zona marilor companii, cât mai ales în zona IMM-urilor și a persoanelor fizice, cu accent puternic pe beneficii și pe simplitate în accesare.

„Sunt onorată să mă alătur Signal Iduna, o companie care și-a asumat, încă de la început, misiunea de dezvoltare pe termen lung a pieței de asigurări de sănătate. Mă regăsesc în valorile și în modelul de business sustenabil al acesteia și mă bucur să întâlnesc o echipă profesionistă care tratează fiecare client cu maximă responsabilitate și deschidere. Am încredere că experiența mea comercială în asigurări, de până acum, va contribui major la îndeplinirea obiectivelor SIGNAL IDUNA pe piața din România și împreună cu leadershipul companiei, vom oferi românilor soluțiile optime, rapide, ușor de accesat și de gestionat”, a declarat Daniela Casapu.

Daniela Casapu are o experiență comercială de peste 17 ani în asigurări, acumulată în cadrul companiei Generali România. A coordonat mai multe echipe, a pus bazele departamentelor de Marketing, Relații cu Clienții și CRM, iar începând cu 2015 a preluat conducerea rețelei naționale de vânzări. În toată această perioadă, a contribuit semnificativ la obținerea unor rezultate remarcabile atât în vânzări, cât și la creșterea indicatorilor de brand și a satisfacției în rândul clienților.

„Îi urăm Danielei Casapu bun-venit alături de noi. Experiența sa în gestionarea unor proiecte complexe și inovatoare vine în completarea unor acțiuni cu rezultate remarcabile, recunoscute în segmentul asigurărilor de sănătate. Prin numirea sa, SIGNAL IDUNA face încă un pas important spre consolidarea unei poziții cât mai înalte în topul asigurătorilor din România”, a declarat Tiberiu Maier.

 

Despre Signal Iduna

Grupul Signal Iduna a fost fondat în urmă cu 110 ani în Germania fiind unul dintre cele mai puternice societăți financiare din acestă țară. Compania oferă o gamă largă de soluții (asigurări, servicii bancare și investiții) clienților individuali și corporate.

În prezent, Signal Iduna Asigurare Reasigurare este prezentă pe piețele de asigurări din Germania, Polonia, Ungaria și România. Pe piața locală, Signal Iduna și-a început operațiunile în anul 2008. Portofoliul companiei include: asigurări de sănătate private pentru familie și pentru companii, asigurări de viață, asigurări de accident. SIGNAL IDUNA oferă soluții de reasigurare, analiză și servicii de consultanță în ceea ce privește subscrierea riscului pentru gestionarea optimă a asigurărilor de sănătate.

Te-ar mai putea interesa și
A doua școală modernizată în cadrul programului România Eficientă, susținut de Petrom, la Băicoi, Prahova, după o investiție de 1,6 mil. euro
A doua școală modernizată în cadrul programului România Eficientă, susținut de Petrom, la Băicoi, Prahova, după ...
OMV Petrom și Energy Policy Group (EPG) anunță finalizarea lucrărilor de renovare și reabilitare a Școlii Gimnaziale Liliești din localitatea Băicoi, derulate în cadrul programului România......
Investitorii se refugiază în aur de teama unei reacţii în lanţ în sectorul bancar. Cotaţia a depăşit pragul de 2.000 de dolari uncia
Investitorii se refugiază în aur de teama unei reacţii în lanţ în sectorul bancar. Cotaţia a depăşit pragul de 2.000 ...
Cotaţia aurului, propulsată de îngrijorările în creştere cu privire la sectorul bancar după preluarea la un preţ ...
Calea ferată Craiova – Caransebeș: Ofertele pentru primele două loturi, așteptate până pe 27 aprilie
Calea ferată Craiova – Caransebeș: Ofertele pentru primele două loturi, așteptate până pe 27 aprilie
CFR Infrastructură anunță startul oficial la licitația pentru primele două loturi de pe tronsonul Craiova - Drobeta ...
ANRE a amendat Hidroelectrica cu 400.000 de lei, amenda maximă permisă
ANRE a amendat Hidroelectrica cu 400.000 de lei, amenda maximă permisă
ANRE a sancționat Hidroelectrica cu 400.000 de lei pentru nereguli pe partea de furnizare, după cum arată un comunicat ...