1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 2 º

Companii

Compania Sphera Franchise Group a deschis un nou restaurant KFC în Baia Mare

Sphera Franchise Group, operatorul pe plan local, în sistem de master franciză, a lanțului de restaurante KFC, a deschis un nou restaurant, acesta fiind situat în interiorul centrului comercial Baia Mare Value Center, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

07 iul, 2020 | ECONOMICA.net

Acesta este cel de-al doilea restaurant KFC din Baia Mare,ambele fiind de tip food court: unul care a fost inaugurat mai demult, în incinta Vivo! Baia Mare, iar cel de-al doilea este cel care a fost inaugurat astăzi.

Realizat cu designul și tehnologia specifice brandului, în conformitate cu standardele de siguranță KFC, precum și cu cele impuse de autorități în contextul generat de pandemie, noul restaurant are o suprafață de aproximativ 170 mp și este situat pe Blvd. București nr. 53. Pentru a se alinia cu rigurozitate noilor măsuri de siguranță, angajații din restaurant vor fi dotați cu mănuși, măști de unică folosință, precum și cu viziere. Suprafețele din bucătarie și din întreaga locație vor fi dezinfectate de mai multe ori pe zi, în incintă au fost amplasate recipiente cu dezinfectanți și este încurajată plata cu cardul. Momentan, restaurantul este deschis în regim take away până la noi directive din partea autorităților, iar fanii brandului sunt așteptați în fiecare zi să comande produsele lor preferate.

În plus, odată cu dezvoltarea celei de-a două unități din Baia Mare, KFC creează noi locuri de muncă și angajează 35 de persoane în funcţii precum: lucrător bucătărie, casier, bucătar, asistent manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

„Anul 2020 reprezintă cu siguranță o adevărată provocare în ceea ce privește industria HoReCa. Avem încrederea că, prin colaborarea cu autoritățile și aplicarea unor standarde riguroase, ce vizează desfășurarea activității în restaurante în cele mai sigure condiții, vom reuși, treptat, să revenim la normalitate. Ne propunem că oamenii care vor trece pragul noului restaurant KFC să se bucure în continuare de produse proaspăt preparate zilnic în bucătăriile noastre, după rețeta secretă a Colonelului, având certitudinea că, pentru noi, siguranța lor reprezintă principala preocupare”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de master franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO