1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Compania Todini Costruzioni a fost desemnată câștigătoare pentru construirea drumului de legătură dintre Autostrada A1 Arad - Timișoara și DN 69

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat joi prin intermediul unui comunicat că a fost stabilit rezultatul procedurii de atribuire a contractului având că obiect "Proiectare și Execuție Drum de Legătură Autostrada A1 Arad - Timișoara - DN 69".

07 ian, 2021 | ECONOMICA.net

Ofertantul desemnat câstigator este compania italiană Todini Costruzioni Generali S.p.A., cu preţul de 189.571.920,62 de lei fără TVA. Durata de execuție a contractului este de 24 de luni, din care 6 luni perioadă de proiectare și 18 luni perioadă de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 84 de luni.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă în cel mai scurt timp, după îndeplinirea formalităților legale privind elaborarea si avizarea contractului.

Traseul drumului de legatură are o lungime de 10 km și începe cu circa 300 de metri înaintea intersecției existente dintre drumurile DJ 692 si E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier si se dezvolta pe directia Nord-Est spre Autostrada A1. Clasa tehnica a drumului de legatura este II, iar viteza de proiectare este de 100 km/h.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO