1EUR = 4.8127 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Compania Vertiv şi-a mutat birourile din Cluj într-o clădire nouă

Vertiv, lider global în domeniul infrastructurii hardware, software şi al serviciilor dedicate centrelor de date, reţelelor de comunicaţii şi sistemelor comerciale şi industriale, a inaugurat noua sa clădire de birouri din Cluj-Napoca şi face un nou pas important spre transformarea filialei locale a companiei într-un centru de afaceri inovativ, cu o importanţă strategică.

06 aug, 2019 | ECONOMICA.net

"Filiala de la Cluj-Napoca devine un Global Business Center, ce va asigura operaţiunile Vertiv din zona EMEA şi din întreaga lume. În egală masură, România este o piaţă cu un potenţial important, unde digitalizarea este încă la început, iar apetitul pentru tehnologie se află în continua creştere. Vrem să fim parte din acest proces de dezvoltare şi să aducem o contribuţie valoroasă, marca Vertiv", spune Giordano Albertazzi, preşedinte Vertiv pentru operaţiunile din regiunea EMEA.

Noul sediu Vertiv se află în Advancity Business Center, pe str. Someşului, în apropiere de piaţa Mihai Viteazul şi are o suprafaţă totală de 4.500 mp.

Albertazzi a adăugat că este impresionat de oamenii români din perspectiva pasiunii, a nivelul educaţiei, a vitezei la care profesioniştii români sunt pregătiţi să se adapteze la o nouă funcţie, rol sau proces, să îl automatizeze şi să îl scaleze.

Filiala din Cluj-Napoca, unde se află şi sediul social al Vertiv pentru operaţiunile din România, are în prezent peste 300 de angajaţi.

Strategia de vânzări a Vertiv pentru piaţa din România se bazează pe două canale – distribuitorii IT ce deservesc un portofoliu în creştere de revânzători şi integratori IT, dar şi partenerii direcţi ai Vertiv. Forţa de vânzări directă, localizată în Bucureşti, deserveşte piaţa locală, ajutând clienţii să identifice segmentele în care poate fi redus consumul de energie electrică al centrelor de date sau infrastructurii pe care aceştia le administrează, astfel încât să îşi îmbunătăţească eficienţa şi să îşi optimizeze costurile.

Inaugurarea noului sediu central al Vertiv România vine într-un moment în care ne evaluăm planurile ce ne pot susţine să fim mai relevanţi în modul în care abordăm piaţa locală. Avem în vedere oportunităţi de dezvoltare a portofoliului de servicii şi continuăm să oferim clienţilor noştri soluţii de excelenţă”, declară George Topalov, senior sales manager, Vertiv.

Vertiv asigură simultan hardware-ul, software-ul, statisticile și continuitatea serviciilor pentru ca aplicațiile vitale ale clienților să funcționeze constant, să aibă performanțe optime și să se dezvolte odată cu nevoile afacerii lor. Vertiv răspunde celor mai importante provocări în ceea ce privește centrele de date de astăzi, rețelele de comunicare și facilitățile comerciale și industriale cu un portofoliu de soluții pentru energie, răcire și infrastructură IT și servicii începând de la cloud la edge-ul rețelei.

Cu sediul în Columbus, Ohio, SUA, Vertiv are în jur de 20.000 de angajați și își desfășoară activitatea în peste 130 de țări.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO