Compania Wizz Air lansează luni cursa Cluj Napoca – Munchen, cu preţuri pornind de la 109 lei

O nouă cursă aeriană va fi operată de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu", începând de luni, cu destinaţia Munchen, Germania, potrivit Agerpres.
Economica.net - Dum, 14 feb. 2016, 13:52
Compania Wizz Air lansează luni cursa Cluj Napoca - Munchen, cu preţuri pornind de la 109 lei

‘Compania aeriană Wizz Air lansează o nouă rută între baza sa din Cluj-Napoca şi Munchen Memmingen în Bavaria, cu o frecvenţă de operare de două zboruri pe săptămână. (…) Wizz Air va opera zborurile între Cluj-Napoca şi Memmingen, aeroportul regional din vestul oraşului Munchen, în zilele de luni şi vineri. Tarifele încep de la 24,99 de euro/109 lei’, se artă într-un comunicat de presă transmis, duminică, de aeroportul clujean.

Potrivit comunicatului, Wizz Air va adăuga cea de-a cincea aeronavă la baza sa din Cluj-Napoca, din luna iulie 2016, urmând ca în perioada următoare să fie deschise rute aeriene şi spre Alicante, Billund, Doncaster / Sheffield şi Berlin.

‘Prin intermediul acestui nou zbor Wizz Air spre Memmingen se va spori conectivitatea judeţului Cluj cu capitala Bavariei Munchen şi se vor crea premisele intensificării schimburilor comerciale dintre cele două regiuni. Mă bucur să văd noi şi noi destinaţii deschise de pe Aeroportul Internaţional ‘Avram Iancu’ Cluj şi sunt convins că aeroportul se va dezvolta tot mai mult în anii ce urmează în eforturile de a rămâne cel mai important aeroport al Transilvaniei’, a declarat, conform comunicatului, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Marius Mânzat.

La rândul său, directorul aeroportului clujean, David Ciceo, a spus că Germania este una dintre cele mai importante ţări de destinaţie pentru Aeroportul Internaţional Cluj şi şi-a exprimat convingerea că noua rută va fi una de interes pentru pasagerii aeroportului clujean.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Kremlinul a susţinut joi că livrarea rachetelor americane ATACMS către Kiev nu va schimba nimic în conflictul din Ucraina, după ce Washingtonul a anunţat că va furniza Ucrainei astfel de......
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Dacia Duster, SUV-ul asamblat exclusiv în România pentru piața europeană, a ajuns la a treia generație și, de-a lungul ...
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov, la șase ani de când a lansat serviciul în România.
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în Uniunea Europeană au urcat anul trecut cu 5,3%, însă ţările membre din Europa de Est ...