1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 27 º

Companii

Dedeman a convenit cu AFI să anuleze tranzacţia de vânzare a clădirilor de birouri AFI Park 1-3

Acum cateva zile  Dedeman si-a exprimat intentia de a nu continua discutiile pentru achizitionarea cladirilor AFI Park 4 & 5, care nu faceau in fapt obiectul unui acord cu caracter obligatoriu, ambele parti au hotarat sa inceteze aceasta tranzactie si deopotriva sa nu procedeze la finalizarea intelegerii de transfer al cladirilor AFI Park 1-3, astfel ca AFI Europe va continua sa opereze toate cladirile din parcul de business ca un complex de birouri unitar, scrie AFI intr-un comunicat dat azi.

06 aug, 2017 | ECONOMICA.net

In urma discutiilor dintre cele doua parti, s-a stabilit de comun acord incetarea intelegerii.

AFI Park este un parc de business care se afla in imediata vecinatate a unui alt proiect de succes, centrul comercial AFI Cotroceni, si include cinci cladiri de birouri cu o suprafata totala inchiriabila de 70.000 mp GLA, cu un grad de ocupare de 100%.

Spre sfarsitul lunii trecute, Dedeman lansa semnale ca nu va continua negocierile privind tranzacţia, deşi Africa Israel Properties, compania-mamă a AFI Europe România, spunea că reprezentanţii părţilor au lasat posibilitatea unei discuţii ulterioare. 

Africa Israel Properties arăta că acordul pentru vânzarea primelor trei clădiri, la valoarea de 90 de milioane de euro, încă era condiţionată de îndeplinirea unor condiţii prealabile. "Cu alte cuvinte, vânzarea nu înregistrează progrese", mai subliniază publicaţia israeliană. 

În total, Dedeman ar fi trebuit să plătească 164 de milioane de euro pentru cele cinci clădiri de birouri construite în jurul mallului AFI Palace Cotroceni din Bucureşti. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO