Companiile de outsourcing, şi în aprilie în vârful topului firmelor cu cele mai multe posturi vacante

Companiile de outsourcing au oferit, şi în luna aprilie, cele mai multe locuri de muncă în România, peste 1500. Firma de textile SC Francesca Industries SA rămâne în top trei angajatori cu cele mai multe locuri de muncă disponibile. 
Economica.net - lun, 26 mai 2014, 21:05
Companiile de outsourcing, şi în aprilie în vârful topului firmelor cu cele mai multe posturi vacante

ECONOMICA.NET a centralizat informaţiile comunicate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi de cele mai mari site-uri de recrutare din România, privind oferta de locuri de muncă disponibile la nivel naţional, în luna aprilie 2014.
Pe baza acestor informaţii, vă prezentăm cine sunt angajatorii care au avut cele mai multe locuri de muncă vacante în România, în luna aprilie 2014.

CGS Romania a avut 1005 de locuri de muncă vacante, pe site-ul Myjob.

Producătorul de textile SC Francesca Industries SA a pus la dispoziţia candidaţilor, şi în luna aprilie, 450 de locuri de muncă vacante, prin AJOFM Argeş. Firma lucrează, în sistem lohn, pentru branduri celebre precum H&M, Zara, C&A, Dorothy Perkins şi Debenhams.

Compania italiană de outsourcing Comdata Service a oferit 341 de locuri de muncă în luna aprilie, pe platforma eJobs.

Lanţul de magazine Mega Image a oferit 170 de locuri de muncă pe eJobs, în luna aprilie.

Firma de construcţii civile şi de infrastructură a omului de afaceri Corneliu Istrate, Vega 93, a avut 165 de locuri de muncă vacante la AJOFM Galaţi, în luna aprilie, ne-au comunicat oficialii ANOFM.

Compania de outsourcing S 800 Customer Service Provider, parte din grupul Teleperformance, a oferit 160 de locuri de muncă pe platforma eJobs, în aprilie.

Continental Automotive, furnizor internaţional pentru industria de automobile, a avut 142 de locuri de muncă vacante, pe site-ul de recrutare eJobs, în luna aprilie.

Compania SCC Services, specializată în servicii de infrastructură, servicii şi soluţii IT, a avut 129 de locuri de muncă disponibile pe platforma eJobs, în aprilie.

Retailerul Profi Rom Food a ofertat candidaţii cu 117 locuri de muncă, pe site-ul de recrutare eJobs.

Compania de cercetare de piaţă GfK Romania a avut 110 locuri de muncă vacante, pe site-ul de recrutare eJobs, în aprilie.

Compania austriacă Atos IT Solutions and Service a oferit 101 de locuri de muncă, pe site-ul eJobs.

Complexul hotelier de lux din staţiunea Mamaia – Marina Regia Residence – a avut 103 de locuri de muncă disponibile la AJOFM Constanţa.

Compania de outsourcing Genpact a ofertat candidaţii cu 97 de locuri de muncă, pe eJobs.

Compania americană de componente auto Delphi Packard Romania a pus la dispoziţia candidaţilor 95 de locuri de muncă, prin intermediul AJOFM Caraş Severin.

Te-ar mai putea interesa și
Ministerul Finanțelor: A doua ediție din acest an a programului de tilturi de stat Fidelis a doborât trei recorduri
Ministerul Finanțelor: A doua ediție din acest an a programului de tilturi de stat Fidelis a doborât trei recorduri
Cea de-a doua ediţie din 2024 a programului de titluri de stat Fidelis a fost marcată de trei recorduri, respectiv cea mai mare sumă investită dintre toate cele 16 ediţii, cel mai mare număr de......
Șefa FMI Kristalina Georgieva: Economia mondială s-a dovedit surprinzător de rezilientă, dar există multe motive de îngrijorare, inclusiv inflația
Șefa FMI Kristalina Georgieva: Economia mondială s-a dovedit surprinzător de rezilientă, dar există multe motive de ...
Directorul general al Fondului Monetar Internaţional, Kristalina Georgieva, a afirmat joi că economia mondială s-a dovedit ...
Congresul SUA ia din nou în discuție interzicerea TikTok
Congresul SUA ia din nou în discuție interzicerea TikTok
Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite va examina din nou o propunere de lege ce prevede interzicerea TikTok în ţară ...
Generali anunță că se va reorganiza, grupul italian urmând să se concentreze pe două afaceri de bază și să eficientizeze structura geografică
Generali anunță că se va reorganiza, grupul italian urmând să se concentreze pe două afaceri de bază și să eficientizeze ...
Cea mai mare companie italiană de asigurări, Generali, a anunţat joi că se reorganizează, concentrându-se pe două ...