1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Companiile E-DISTRIBUȚIE lansează un serviciu de audiențe digitale, prin care vor acorda consultanță clienților

Cele trei companii E-Distribuție, operatorii de distribuție a energiei electrice din cadrul Grupului Enel în România, vor introduce începând de luni, 25 mai, o soluție digitală pentru audiențe, prin intermediul serviciilor de conferințe online, pentru a oferi consultanță clienților, în vederea înregistrării cererilor de racordare, respectând astfel regulile de distanțare socială și măsurile pentru protejarea clienților și angajaților săi, respectând în același timp cerințele de calitate ale serviciului de distribuție, informează grupul prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

22 mai, 2020 | ECONOMICA.net

Mijloacele alternative de comunicare cu clienții s-au dovedit eficiente și au permis companiilor E-Distribuție să rămână în contact cu clienții și să ofere servicii în perioada în care autoritățile au aplicat măsuri pentru distanțarea socială. Prin urmare, cele trei societăți vor continuă să țină legătura cu clienții prin intemediul: telefonului, e-mail-ului și  site-ului (e-distribuție.com).

Pentru a completă serviciile existente, companiile E-Distribuție au dezvoltat serviciul de consultanță on-line, o soluție digitală pentru clienții care au nevoie de îndrumare și instrucțiuni privind cadrul legal și de reglementare aferent racordării la rețea, precum și alte servicii. Astfel, clienți pot solicită telefonic o audiență on-line, și pot configura o întâlnire digitală în timpul programului de lucru, de luni până vineri, între orele 09.00 - 13.00.

Pentru a programa aceste întâlniri, clienții pot utiliza următoarele numere de telefon:

Regiune Banat: număr de telefon 0731.330.722

Regiune Dobrogea: număr de telefon 0720.548.568

Regiune Muntenia: număr de telefon 0722.614.449


Pentru solicitări suplimentare cu privire la procesul de racordare, clienții pot continuă să utilizeze următoarele canale, deja active în perioada de urgență cauzată de COVID 19 și disponibile pe site-ul nostru web:

Regiune Banat: număr de telefon 0372.565.215; email: [email protected]ție.com

Regiune Dobrogea: număr de telefon 0372.415.303; email: [email protected]ție.com

Regiune Muntenia: număr de telefon 0372.115.733; email: [email protected]ție.com

Clienții pot accesa www.e-distribuție.com pentru a iniția și gestiona online racordarea la rețeaua de energie electrică. Platforma permite utilizatorilor să urmărească procesul de conectare din momentul depunerii cererii de racordare, în zona Contul Meu, până la încheierea contractelor de furnizare / distribuție, iar instalația electrică este pusă sub tensiune. Aici clienții pot încărca documentele referitoare la cererea de racordare la rețea și pot găsi informații despre evoluția cererii lor, un serviciu online transparent, disponibil 24 de ore pe zi.

În același timp, interfața din zona Contul Meu permite accesul mai ușor la toate serviciile online cu care utilizatorii erau deja familiarizați, precum cele legate de Avizul de amplasament, Informații despre POD (locul de consum), Informații despre consum, Istoricul de citire a indexului, Notificări și servicii online legate de contract.

Pentru orice problemă legată de alimentarea cu energie electrică, clienții pot apela următoarele numere gratuite, disponibile 24/7 - 0800.070.444 pentru zona Banatului (județele Timiș, Hunedoara, Arad și Caraș-Severin), 0800.070.555 pentru Dobrogea (județele Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași) și 0800.070.888 pentru Muntenia (București și județele Ilfov și Giurgiu).

Mai mult, următoarele adrese de e-mail sunt disponibile pentru orice probleme sau solicitări legate de distribuția de energie - reclamaț[email protected]ție.com, reclamaț[email protected]ție.com, reclamaț[email protected]ție.com.

Clienții pot verifică online întreruperile la alimentarea cu energie electrică, pe harta dedicată (https://www.e-distribuție.com/ro/întreruperi-curent.html), care este actualizată la fiecare 30 de minute.


loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO