Companiile E-DISTRIBUȚIE lansează un serviciu de audiențe digitale, prin care vor acorda consultanță clienților

Cele trei companii E-Distribuție, operatorii de distribuție a energiei electrice din cadrul Grupului Enel în România, vor introduce începând de luni, 25 mai, o soluție digitală pentru audiențe, prin intermediul serviciilor de conferințe online, pentru a oferi consultanță clienților, în vederea înregistrării cererilor de racordare, respectând astfel regulile de distanțare socială și măsurile pentru protejarea clienților și angajaților săi, respectând în același timp cerințele de calitate ale serviciului de distribuție, informează grupul prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Economica.net - vin, 22 mai 2020, 13:00
Companiile E-DISTRIBUȚIE lansează un serviciu de audiențe digitale, prin care vor acorda consultanță clienților

Mijloacele alternative de comunicare cu clienții s-au dovedit eficiente și au permis companiilor E-Distribuție să rămână în contact cu clienții și să ofere servicii în perioada în care autoritățile au aplicat măsuri pentru distanțarea socială. Prin urmare, cele trei societăți vor continuă să țină legătura cu clienții prin intemediul: telefonului, e-mail-ului și  site-ului (e-distribuție.com).

Pentru a completă serviciile existente, companiile E-Distribuție au dezvoltat serviciul de consultanță on-line, o soluție digitală pentru clienții care au nevoie de îndrumare și instrucțiuni privind cadrul legal și de reglementare aferent racordării la rețea, precum și alte servicii. Astfel, clienți pot solicită telefonic o audiență on-line, și pot configura o întâlnire digitală în timpul programului de lucru, de luni până vineri, între orele 09.00 – 13.00.

Pentru a programa aceste întâlniri, clienții pot utiliza următoarele numere de telefon:

Regiune Banat: număr de telefon 0731.330.722

Regiune Dobrogea: număr de telefon 0720.548.568

Regiune Muntenia: număr de telefon 0722.614.449

Pentru solicitări suplimentare cu privire la procesul de racordare, clienții pot continuă să utilizeze următoarele canale, deja active în perioada de urgență cauzată de COVID 19 și disponibile pe site-ul nostru web:

Regiune Banat: număr de telefon 0372.565.215; email: inforacordarebanat@e-distribuție.com

Regiune Dobrogea: număr de telefon 0372.415.303; email: inforacordaredobrogea@e-distribuție.com

Regiune Muntenia: număr de telefon 0372.115.733; email: inforacordaremuntenia@e-distribuție.com

Clienții pot accesa www.e-distribuție.com pentru a iniția și gestiona online racordarea la rețeaua de energie electrică. Platforma permite utilizatorilor să urmărească procesul de conectare din momentul depunerii cererii de racordare, în zona Contul Meu, până la încheierea contractelor de furnizare / distribuție, iar instalația electrică este pusă sub tensiune. Aici clienții pot încărca documentele referitoare la cererea de racordare la rețea și pot găsi informații despre evoluția cererii lor, un serviciu online transparent, disponibil 24 de ore pe zi.

În același timp, interfața din zona Contul Meu permite accesul mai ușor la toate serviciile online cu care utilizatorii erau deja familiarizați, precum cele legate de Avizul de amplasament, Informații despre POD (locul de consum), Informații despre consum, Istoricul de citire a indexului, Notificări și servicii online legate de contract.

Pentru orice problemă legată de alimentarea cu energie electrică, clienții pot apela următoarele numere gratuite, disponibile 24/7 – 0800.070.444 pentru zona Banatului (județele Timiș, Hunedoara, Arad și Caraș-Severin), 0800.070.555 pentru Dobrogea (județele Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași) și 0800.070.888 pentru Muntenia (București și județele Ilfov și Giurgiu).

Mai mult, următoarele adrese de e-mail sunt disponibile pentru orice probleme sau solicitări legate de distribuția de energie – reclamații.banat@e-distribuție.com, reclamații.dobrogea@e-distribuție.com, reclamații.muntenia@e-distribuție.com.

Clienții pot verifică online întreruperile la alimentarea cu energie electrică, pe harta dedicată (https://www.e-distribuție.com/ro/întreruperi-curent.html), care este actualizată la fiecare 30 de minute.

Te-ar mai putea interesa și
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Cele mai mari progrese pe șantierele de autostrăzi au fost înregistrate în martie pe primele două loturi ale A7 Ploiești - Buzău, potrivit raportărilor lunare oficiale. Alături de Coni și......
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Ecofinance, o companie de tehnologie financiară care operează sub marca de consum CreditPrime în România, a înregistrat ...
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții guvernamentale americane
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții ...
Statele Unite au anunţat marţi o nouă serie de sancţiuni împotriva Iranului care vizează "două companii şi patru ...
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Activista pentru climă Greta Thunberg va fi trimisă din nou în judecată pentru că nu a respectat un ordin al Poliţiei ...