1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 28 º

Imobiliare

Complexul Novo Park, dezvoltat de Liviu Tudor, ocupat 98%. Sodexo este cel mai nou chiriaş

Compania Sodexo Soluţii pentru Motivare, activă pe piaţa tichetelor de masă, tichetelor cadou, de vacanţă şi de creşă, şi-a relocat spaţiile de birouri şi activitatea de producţie în complexul Novo Park, amplasat în imediata vecinătate a staţiei de metrou Pipera.

24 apr, 2013 | Mediafax

Începând cu data de 15 aprilie 2013 compania şi-a mutat activitatea în clădirea G a Novo Park, alăturându-se altor companii multinaţionale care au sediul în parcul de birouri, precum Hewlett-Packard (HP), Procter & Gamble (P&G), Kraft Foods România, Garanti Bank sau Ringier, se arată într-un comunicat al dezvoltatorului proiectului.

Sodexo a închiriat o suprafaţă totală de 2.700 mp, astfel că Novo Park, dezvoltat şi deţinut de omul de afaceri Liviu Tudor, a ajuns la un grad de ocupare de 98%.

Clădirea G are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 16.000 mp, desfaşurată pe parter plus cinci etaje.

Parcul de afaceri Novo Park, dezvoltat de compania Genesis Development, este format din şapte clădiri de birouri, cu o suprafaţă de peste 72.000 mp închiriabili şi are un grad de ocupare de 98%.

Genesis Development, controlată de Liviu Tudor, este dezvoltatorul proiectelor de birouri Novo Park, amplasat în zona de nord, şi West Gate, amplasat în vestul Bucuretiului, care totalizează peste 145.000 mp.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO