Complexul rezidenţial Cosmopolis, investiţie de sute de mii de euro în jurul brandului Mister Olympia

O nouă premieră pe piața imobiliară din România, în cel mai mare cartier din nordul Bucureștiului: Brandon Curry - cel mai puternic bărbat din lume, deținătorul titlului de Mister Olympia, a inaugurat primul complex sportiv multidisplinar cu circuit închis - doar rezidenții complexului Cosmopolis având acces la investiția de sute de mii de euro.
Economica.net - vin, 01 nov. 2019, 12:36
Complexul rezidenţial Cosmopolis, investiţie de sute de mii de euro în jurul brandului Mister Olympia

În prima zi de funcționare a Cosmopolis Gold Gym, deținătorul titlului de cel mai puternic bărbat din lume a fost și antrenor personal pentru rezidenții care au trecut pragul complexului sportiv. În plus, celebrul sportiv le-a explicat locuitorilor din Cosmopolis care sunt cele mai eficiente exerciții, dar și cum ar trebui să arate alimentația celor care vor să își crească masa musculară, respectiv dietele cele mai potrivite pentru cei care vor să piardă din greutate.

În plus, Brandon Curry a primit titlul de cetățean de onoare al Cosmopolis și cheia ”orașului” Cosmopolis, complexul având în acest moment aproape 10.000 de rezidenți.

„Cred că e nevoie de o cultură a fitnessului și culturismului în România. Nu e suficient să ai acces la o sală de fitness, nu sunt suficiente lecțiile de pe internet sau sfaturile obținute de la prieteni. Trebuie să aveți încredere în antrenori personali, e nevoie de un mix de oameni competenți, alimentație corectă și acces la echipamente și dotări de ultimă generație, așa cum am întâlnit la Cosmopolis Gold Gym”, a declarat Brandon Curry, deținătorul titlului de Mister OIympia.

Prin parteneriatul dintre Cosmopolis și Mister Olympia, rezidenții complexului vor fi antrenați de cei mai prestigioși antrenori din România, iar periodic, sportivi titrați din toate colțurile lumii vor deveni antrenori personali.

Deschiderea Cosmopolis Gold Gym face parte dintr-un lung șir de premiere înregistrate în cel mai mare cartier privat din București, care numără în acest moment aproape 10.000 de rezidenți. Tot în Cosmopolis au fost demarată – în această toamnă – construcția primei școli de stat dintr-un cartier privat. În plus, în următorul an, numărul de piscine olimpice și semiolimpice din cadrul complexului rezidențial se va dubla. A noua piscină din cadrul Cosmopolis a fost inaugurată pe 31 august.

„Cosmopolis confirmă, din nou, faptul că este cel mai complex proiect rezidențial din România. Suntem deja un oraș – în adevăratul sens al cuvântului. Am scris istorie prin construcția primului mall dintr-o comunitate de dimensiunea Cosmopolis, prin demararea construcției primei școli de stat și prin investiții masive în infrastructură. Nu construim doar case, construim o comunitate puternică. Avem o poziție consolidată în piață. Practic, nu vindem metri pătrați, Cosmopolis îmseamnă un stil de viață sănătos”, a declarat Ozan Tuncer, director financiar al Opus Land Development, dezvoltatorul Cosmopolis.

În momentul de faţă, Cosmopolis se întinde pe o suprafaţă de 821.000 de metri pătrați, având finalizate peste 4.000 de apartamente și vile. Vorbim de investiții de peste 300 de milioane de euro, buget alocat construcției de locuințe, infrastructurii, spațiilor comerciale și spațiilor verzi. Planurile de viitor includ inclusiv construcția a cel puțin 7.000 de locuințe noi!

Te-ar mai putea interesa și
“Nu sunt de acord să fac hidrogen și să-l transport pe apă în alte țări” – Elena Popescu, Ministerul Energiei
“Nu sunt de acord să fac hidrogen și să-l transport pe apă în alte țări” – Elena Popescu, Ministerul Energiei
Elena Popescu, director general în Ministerul Energiei, a afirmat că strategia de dezvoltare a hidrogenului în România trebuie să presupună producția sa din energie regenerabilă și consumul......
Apar creditele „case verzi”, construite în parteneriat cu Consiliul pentru Clădiri Verzi. Caracteristici: costuri mai mici, eficienţă energetică mai mare
Apar creditele „case verzi”, construite în parteneriat cu Consiliul pentru Clădiri Verzi. Caracteristici: costuri ...
Au început să apară produsele bancare “verzi”. Produsele bancare se vor acorda pentru dezvoltatorii imobiliari, dar ...
Valoarea plăților făcute prin serviciul „Cumpăraţi acum, plătiţi mai târziu” va depăși în 2025 suma de 250 de miliarde de dolari – studiu
Valoarea plăților făcute prin serviciul „Cumpăraţi acum, plătiţi mai târziu” va depăși în 2025 suma ...
Seamănă cu un credit de consum dar fără hârţogărie şi deseori fără costuri suplimentare pentru consumatori: soluţiile ...
MIPE a introdus în PNRR o alocare de 230 de milioane de euro pentru construirea de creșe
MIPE a introdus în PNRR o alocare de 230 de milioane de euro pentru construirea de creșe
O sumă de 230 de milioane de euro a fost alocată, în cadrul componentei Educaţie din Planul Naţional de Redresare şi ...