1EUR = 4.8433 RON | Bucureşti 30 º

Companii

Compliments card, cel mai avantajos dar de Crăciun

Să oferi cadoul potrivit nu este un lucru simplu. Fie că nu cunoști suficient de bine destinatarul, fie că pur și simplu ești lipsit de inspirație. Oricare ar fi motivul, îți dorești totuși să oferi o experiență memorabilă.  De aceea, Edenred îți oferă o soluție adaptată nevoilor tale: cardurile de cadouri, deductibile și scutite de taxe în limita a 150 lei/beneficiar/eveniment!

09 noi, 2016 | ECONOMICA.net

De ce să oferi angajaților carduri cadou de Crăciun?

  • Începând cu 2016, nu se mai percepe impozitul de 16% la nivelul angajaților
  • A crescut plafonul limitei de deductibilitate de la 2% la 5% pentru cheltuielile sociale cu tichete și carduri cadou
  • Tichetele încărcate pe cardul cadou Compliments® sunt neimpozabile atât în beneficiul propriilor angajați, cât și în beneficiul copiilor minori ai acestora
  • Beneficiezi de deductibilitate de la plata impozitului pe profit și scutire de la plata taxelor, în limita a 150 lei/beneficiar/eveniment
  • Cardurile pot fi folosite în cea mai mare rețea de comercianți parteneri

Cardurile cadou Compliments® sunt dezvoltate sub licența Mastercard și sunt prevăzute cu bandă magnetică și protejate cu ajutorul unui cod PIN.

Compliments® poate fi folosit cu succes și pentru protocol, în relaţia cu partenerii de afaceri, persoane fizice sau juridice, caz în care este deductibil în limita a 2% din Profit. Folosite în campanii de marketing, studiul pieţei, reclamă şi publicitate, tichetele și cardurile cadou sunt deductibile, putând fi încadrate în categoria cheltuielilor efectuate în scopul realizării de venituri.

Pe langă surpriza gestului pe care îl faci, îi oferi beneficiarului libertatea să își aleagă cadoul dorit!

ȘI VEȘTILE BUNE NU SE OPRESC AICI!

Comandă cardul de cadouri Compliments® de la Edenred în perioada 1 noiembrie – 15 decembrie 2016 și poți câștiga unul din cele 4 weekend-uri la Paris!

Află mai multe despre Compliments® card

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO