1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 18 º

News

Concernul Continental AG angajează 95 de oameni în România

Concernul Continental AG, unul dintre cei mai mari furnizori pentru industria auto din lume, are 95 de posturi deschise la unităţile sale din Timişoara, Sibiu, Iaşi.

09 mai, 2012 | ECONOMICA.net

Poziţiile deschise la Continental sunt în Timişoara, Sibiu şi Iaşi. Candidaţii interesaţi trebuie să fie buni vorbitori de limba engleză, să fi absolvit o facultate tehnică, şi să aibă experienţă în domeniul pentru care aplică. Intră aici să vezi lista poziţiilor deschise acum la Continental Automotive.

Concernul este structurat în şase divizii: Chassis& Safety, Interior, Powertrain, anvelope pentru autoturisme, anvelope utilitare şi ContiTech. În cele şase divizii concernul produce anvelope, sisteme de frână, componente pentru mecanismele de rulare, infotainment, electronică pentru vehicule, elastomeri tehnici şi sisteme de comunicaţii pentru automobile. Concernul este prezent în 37 de ţări, şi are aproximativ 155.000 de angajaţi, în total, la nivel mondial.

Până la sfârşitul anului 2011, Continental a investit aproape 575 milioane euro în operaţiunile din România.
Automotive Group şi Rubber Group precum şi cinci dintre cele şase divizii ale corporaţiei au reprezentanţă pe piaţa autohtonă.
Continental are opt unităţi de producţie, trei centre de cercetare şi de dezvoltare în România, în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab (Arad) şi Iaşi.
Continental are aproximativ 10.500 de angajaţi în România.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO